Endijs_Dzerkalis Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 (edited) Gribēju pajautāt, kuru portatīvo firmas ir vislabākās(kvalitatīvākās). 1. Esmu dzirdējis ka Acer neesmu labi. DELL it kā esot normāli un HP arī normāli. Kā tur īsti ir? Kura firma ir kvalitatīvākā no zināmajām. 2. Kādas detaļas ir labas? Kas portatīvajam sakitās +/- labs. Kādi procesori, videokartes? Ar portatīvajiem ir savādāk nekā ar kastēm ,tāpēc īpaši daudz nezinu Un kur varētu dabūt labus portatīvos? Kādi veikali? Paldies, Dr. Pepper. Edited August 7, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxtom Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 (edited) Dell ir Normali = HP NENORMALI MESLI!!! Acer- Ir ok,es pat teiktu pat vairaak kaa labi! http://www.1a.lv/datortehnika/portativieda....php?id=2111473 luuk patiesham superpiedavajums ja tev vajag laptopu tad njem tikai un vienigi sho jo par taadu cenu nevienu citu nedabusi! Edited August 7, 2009 by toxtom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Acer ir ze best, lēti ar labu video karti un skanjas karti. Nav jamaksa ntie lati par zimolu , ka dell un hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 (edited) Nezinu kam ir mēsls HP, bet man ir HP nekādu problēmu nekādu gļuku kā jau gadu nau bijis!!! Edited August 7, 2009 by bon1facijs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Asus , kvalitāte garantēta un visnormālāk saliktas iekšas, tā lai viss čikenotos ideāli. Nevis kā citos, vienalga ko met iekšā galvenais ka iet kopā Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Man gan liekas, ka viņš par tādu cenu varētu vēl no kādiem 1857105709 variantiem izvēlēties. Acer ir lēti, detaļas viņiem lētas, tāpēc arī vairāk lūst, tāpēc arī cilvēki Acer īpaši augsti parasti nevērtē. Macbook - kvalitāte/brends=$$.. Dell - kvalitāte/brends=$$.. Sony - kvalitāte/brends=$$. HP karst ļoti, ļoti. HP dārgas detaļas. Tas, ka, te kaut kas bļāva, kādam ir HP jau GADU un nekas nav nopisies, nenozīmē, ka visā visumā HP nav nekas foršs. Par tiem visi Toshiba, Sansung, utt. neko nezinu. Kam tev to laptopu vajag? Ko uz tā plāno darīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 (edited) un kāpēc HP ir "NENORMALI MESLI!!!"? Ja ir nauda, paķer Toshibu vai SIEMENS, DELL arī nav ne vainas. Itkā tagad pats lietoju asus portatīvo, bet teikšu, ka labāk patika iepriekšējais HP pavilions. Aceru neiesaku. edit: Jā, aizmirsu piebilst, ka HP mīnuss ir tas, ka tie karst. Mammas kompim dēļ tā tika mainīts cietais, kas izmaksāja visai ok naudiņu Edited August 7, 2009 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 visi jau viņi stipri līdzīgi iekšā. katram jau gadās kāds brāķis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 (edited) Katram jau kāds brāķis, tikai kādam vairāk to kādu brāķu kā kādam citam. Un nav tās iekšas gan tik vienādas. Build quality ļoti atšķiras, temperatūras atšķiras, baterijas dzīve atšķiras, etc., etc. Endij : Ja nezini laptopu videokaršu un procesoru nosaukumus, vienkārši salīdzini ātrumus/atmiņas. Edited August 7, 2009 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Man ir v-karte HD3200 (acer'ā) Viņam ir HD3200 (benq'ā). Man fps nav smokā pat 99stabili Viņam fps visur 99 stabili. Nezinu, kur problēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Tava 17. gadsimta kontras dūmus iPhone pat pavilktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Iepriekšējos postus nelasīju. Par to, kurš no brendiem ir labāks var spriest bezgalīgi, katram būs savi bēdu un laimes stāsti ar kādu no brendiem.Es teiktu, ka ir tā: jebkuru portatīvo tu ņem kā kaķi maisā, nekad nezināsi/neparedzēsi kas viņam būs.Atšķirību starp brendiem es saskau tikai cenā, ko tu maksā par brenda vārda uzrakstu uz portatīvā.Vienam korišam ir ASUS, vēl dzīvo un dzīvos, no dzīves sākuma (4 gadi) servisu nav redzējis un neredzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 8, 2009 Author Report Share Posted August 8, 2009 Čau. Ko no viņa vēlos ir normāla jauda(+/-), normāls FPS @ Valves HL2 engine, un it kā vajadzētu - Firewire portu. Cenu es vēl nezinu cik tas kopā varētu izmaksāt, kādi ir jūsu piedāvājumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisiemPaziistamais Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Uz steigu nebija laika izlastīt ko citi teica par tām firmām,bet varu teikt ka Fujitsu ir tīri normāli ,pašam viens ir izmantoju reti,pareizāk viņš ir BenQ Siemens laikam,karst vispār minimāli kādreiz kad tur turēju serveri viņš 4.dienas no vietas bez izslēgšanas ar stock dzesi un visu pārējo vēsi turēja,lab' pa bateriju nerunāsim viņš bija pieslēgts pie strāvas,bet tā ir tīri normāls kompītis Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 DELL XPS m1530 Highly recomended. Meklē caur googli bmwpower.lv tālāk meklē steelrat un dell. Viņš tirgo dellus pa ļoooti labām cenām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Nu HP tochna nav darga gala datori. HP, Compaq, Acer, Asus, BenQ - tie ir low end kompishi. Tad no otras puses ir Apple, Sony (Vaio), Dell, kas ir high end. Teiksim - man bija Sony Vaio - nu nereali kluss dators, maz karsa un salidzinoshi loti atri stradaja. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Ņem ORDI - lieliska price/performance attiecība un 2 gadu garantija. Vismaz es to iesaku visiem, kuriem nav alerģija pret salīdzinoši mazpazīstamiem brendiem. ORDI ražo igauņi, ir normāla pārstavniecība un serviss tepat Latvijā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 pa sakarigu cenu vari salikt sev laptopu, ar labak ieksaam! draugs bija sheit pasutijis, un stradaa ideali jau 1.5 gadu! http://www.ibuypower.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Es iesaku DELL ! Tas ir vnk ūberportatīvais strāda kvalitatīvi, ātri, spēles labi iet, kr4 viss, ko vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Dell ir 180357013957 laptopu modeļi. Gribi derēt, ka vismaz puse nevienu spēli nepavilks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Labs ir tas, kam ir labs price/performance. Jebkuram Latvijā pirktam laptopam būs 2 gadu garantija default'ā, tāpēc, ja viņš 2 gadu laikā noplīst, jūs varat prasīt pilnīgi jaunu alternatīvu. Tātad, Acer ir lēti un labi. MSI GX sērija ir laba. Bet viskrutākais, ko pašlaik var dabūt Latvijas robežās, manuprāt, ir Gateway. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Diemюзl рeit tu smagi kпыdies . Tоri teorзtiski tavas patзrзtвja tiesоbas uzliek pвrdevзjam pienвkumu nodroроnвt 2 gadu garantiju, praktiski - savu gadu un 2 mзneрus veco saplоsuрх aceru salabot pзc garantijas tev izmaksвs пoti daudz patзrзta laika, nervu рыnu un arо finansiвlu lоdzekпu ar iespejamоbu 50/50, ka pзc 3-6 mзneрu иakarзрanвs tev kвds ko pзc garantijas sataisоs. Ja gribi 2 gadu garantiju, gribot, negribot nвksies piepirkt klвt garantijas pagarinвjumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Latvijas likumdošana nosaka 2 gadu garantiju interneta precēm. Likums>viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 No ffence, bet: Tu esi iegādājies aceru gadu un 2 mēnešus atpakaļ . tev ir noplīsis cietasis disks. Kāda ir tava tālākā rīcība ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 em, es xneta pirku savu eiseri, tikko paskatijos pirkuma kartē un tur garantija ir 12 mēneši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now