Jump to content
GIGN Forum

Mistisks Iframe Webā Pie <body>


Recommended Posts

Kā jau virsrakstā ir rakstīts, manā webā uz index.php lapas ik pa kādām dažām dienām uzrodas mistisks iframe kods pie <body>, kura saturu neredz, bet ir augšā virs weba logo liela atstarpe. Kad dzēšu to kodu ārā, pēc dažām dienām jau ir cits iframe pie <body> ! Kā viņus var pilnībā likvidēt? Un kāpēc tie iframe ir tikai index lapā? I' m confused... :ermm:

Link to comment
Share on other sites

Nevajag vērt vaļā vīrusus, bija tikko tāds vīruss shared_key vai kā viņu tur un viņš izveido "serverus" uz katra tava datora faila, īpaši izdrāžot web failus, tāpēc pēc iespējas ātrāk saglāb datubāzes un pārinstalē WIN, ā ja kas tad aizmirsu piebilst, ka 2 min. laikā kad kaut kādi urlas no polijas pieslēgsies tavam PC viņi realaimā overclokos tavu proci un pēc restarta procis būs pie dirsām!

Link to comment
Share on other sites

S775 915 čipsets + 2xDDR2 ir jauna plate?

jā, jo viņi turpina spēlēt 10 gadus vecu spēli un taisīt serverus. Kā jau kārtīgam cserim, jābūt skillam, klanam, mājas lapai(kura uztaisīta uz joomlas, e107,phpfusion) un pats galvanais - pāris cs serveriem(cw(kā jau kārtīgam klanam) cs- classic, csdm vel bija kaut kādi mistiskie war3 un citi mēsli)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...