redhot Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 (edited) Es nezinu ko lai saka, teorētiski nākamajā čempī nevarēs palīdzēt KV ar Sķēli + kvalifikācijā KK, AB, Bērziņš. Nu ok pāri kvalifikācijai izrāpsimies kautkā, bet nu jomajo tādu sodu Valteram un šķēlem negaidīju. Lai gan noteikti atkal būs variants ka izlīdīs caur adatas aci, es domāju ka dažiem kadriem te izlasei ir beigas pēc kautkā tāda. Sveicināta B grupa .. Edited September 24, 2009 by redhot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Nekā slikta tur nesaskatu , biedram un kambim un berzinjam 1 gads nosacits, vini vares spelet! Skele izlasi nevajag , un K.Valters peec shii EC izdaribam vajadzeja ari sodit Link to comment Share on other sites More sharing options...
redhot Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Nu ja Sķēlem vēl vajadzēja normālu līgumu izspiest, tad pārējie izlasei var uzlikt mīksto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 ej tu dirst....skatos kas LBS visiem smadzenees ariii kriiize iestajusies...arprac LOXI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Latvijas izlases kapteine Anete Jēkabsone-Žogota šodien sarunā ar aģentūru LETA noliedza izskanējušo informāciju, ka turpmāk nespēlēs valstsvienībā, tomēr atzina, ka turpmāk, ja viņai būs jāizvēlas, tad priekšroku dos Sieviešu nacionālajai basketbola asociācijai (WNBA). ?Neesmu teikusi, ka nespēlēšu pilnīgi. Tāds lēmums nav pieņemts,? uzsvēra Jēkabsone-Žogota, piebilstot, ka, visticamāk, valstsvienībā nespēlēs nākamajā rudenī, kad tai būs jāpiedalās 2011. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā. ?Ja man būs jāizvēlas starp WNBA un izlasi, tad priekšroku došu Amerikai, tomēr katru reizi to izskatīšu atsevišķi.? Btw, kameer LBS nav konkreeti pateikusi par ko katrs tika diskvalificeets, tad esmu speeleetaaju pusee. Okej, Kambim iemesls zinaams, Beerzam arii, bet nu par paareejiem ir paarsteigums. Ja jau ntik bargi un principiaali, tad vajadzeeja izmest no izlases uzreiz un njemt kaut kaadus jaunos, jo fiasko bija kinda paredzams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 šķele vismaz normals vecis normalu vestuli uzraxtijis,lai vinjam paskaidro kas un kaa un ir ar mieru arii pec tiem 2viem gadiem spelet!trad valters losis uzliek miksto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 Šajā nedēļas nogalē sākās Swedbank Jaunatnes Basketbola līga. Varbūt bez manīm ir vēl kāds, kurš spēlē šajā līgā? Pirmajā spēlē man astoņi punkti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Shodien lielaa diena BK Ventspils... P.S. Iesaku visiem kam interesee nopirkt shodienas Sporta Avīzi... Laba intervija ar Buļu par visu to bardaku ap izlasi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Majaas ar +5 vinneejaam,bet ja butu noturejushi to +15 kas bija 3shaas ceturdaljas beigaas,tad buutu veel kada ceriiba shodien,bet savadak es nekadus variantus shodienas spelee neredzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Istenibaa vakar spele bija pa pirmo...ja nebutu majas spelee no labveliigaa +15 atstajushi tikai +5,tad domaju ka paciniities tiri realistiski butu bijis...Jo prieceeja ventspils sniegums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 iisteniiba muus visus laikam paarsteidz BKV sakariigais un labais sniegums pret taadu komandu ka Benetton Link to comment Share on other sites More sharing options...
redhot Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 (edited) Pirmās pre-season NBA spēles aizvadītas. Personīgi es esmu ļoti izsalcis pēc NBA. Sāksies negulētās naktis, top10 čekošana, utt. Edited October 3, 2009 by redhot Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 O jaa... Atceros pagaajusho gadu neguleetaas naktis un celshanaas 4... Isteniiba arii esu izsalcis peec NBA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 jes, es ar pievienojos izsalkuso pulcinam Biedrinam pirma spele pec paris dienam pret Klipperiem ir. to gan laikam nekur redzet nevares, viniem pat vieteja televizija to speli neradis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted October 3, 2009 Author Report Share Posted October 3, 2009 par kuru komandu fanojat? es par Celticiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Lai arī ventiņi patiešām sakarīgi nospēlēja, mani vairāk pārsteidza Benetton. Ja viņi tiks, tad es nezinu, ko šamie darīs Eirolīgā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Nu laikam GSW, bet tikai taapeec, ka tajaa spelee A. Biedriņš... Ja tajaa nespeeleetu AB, tad tur nebuutu par ko fanot, jo drausmiigu basketbolu speelee komanda... Vairaak iipashi nefanoju konkreeti par kaadu komandu, vairak fanoju/sekoju liidzi atsevishkiem speeleetaajiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted October 7, 2009 Author Report Share Posted October 7, 2009 opā, vefs vinēja bkv.. man neliels pārsteigums Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Nav paarsteigums... Shogad shiis abas domaaju ka sadaliis LBL chempionu titulu... Abs gados jaunas komandas un domaaju, ka naakamajas speelees arii buus liidziigas un dazhi siikumi izshkirs uzvareetaajus... Cik Benettons nenoveerteeja V-pili, tik VEFS bija gatavs...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 Cik Benettons nenoveerteeja V-pili, tik VEFS bija gatavs...!!!! barons arī iesaistīsies cīņā par kausu Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Vot ja Barons iesaistiisies ciinjaa par kausu, tas tieshaam buus paarsteigums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 NJu jaa Vefs kartiiigi skatos gatavojies shaij sezonai Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 par kuru komandu fanoju nba? Pārsvarā par defensive teams. Top favorīti: Spurs(defense un ļoti intelektuāls basketbols), Celtics (same as Spurs), Trailblazers(sāk iepatikties dēļ tāda klasiskā [magic-shaq pirmo gadu] spēlētā basketbola), Denvera (iepatikās kopš aiversona pazušanas un bilupsa parādīšanās. Kopumā jauna, spēcīga,talantīga un ļoti izklaidējoša komanda. kā var nepatikt Birdmana, J.R. un NENE bloki un danki? Awesome), tīk Cavaliers, kopš Dīzeļa parādīšanās, jo tagad tā komanda tiešām būs konkurēt spējīga un vairs nebūs tā, ka komandai benķis vienkārši sūkās). Vairāk vai mazāk tā. Citas komandas netīk dēļ atsevišķu indivīdu rakstura. Nu vēl ir vairākas komandas, kas tīk dēļ indivīdiem un kā tie saspēlējas. Protams, tīk gsw, jo tur spēlē andris, taču ceru, ka viņu no tā melnā cauruma aizmainīs. Tā komanda tak nemāk spēlēt basketbolu, viņi māk tikai skriet un mest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 un tur ir tikai nellijs vainīgs. es arī uzskatu, ka, piemēram, kaut kādā ibanā milwaukee bucks komandā biedruham būtu dahuja lielākas iespējas sevi pierādīt kā pastāvīgu double-double meistaru un stabilu inside-scoreru (kaut gan viņš jau tāpat tāds ir, bet nu anyway), bet nu tā kā nelsonam vairāk patīk skriet un hujārīt pa grozu, tad ko tu tur daudz padarīsi... anyways, šogad sekošu līdzi d-wade, D-12 un lebrona gaitām, jo tie čaļi tiešām atstāj iespaidu it īpaši patika pagājušās sezonas cavaliers top10, kur pilnīgi visi momenti bija lebrona gājieni Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Vefs cieniigi pazaagjeeja Zhalgirim! Vefs shogad tik tieshaam ir speeks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now