Jump to content
GIGN Forum

Basketbols


Asijs
 Share

Recommended Posts

Es nezinu ko lai saka, teorētiski nākamajā čempī nevarēs palīdzēt KV ar Sķēli + kvalifikācijā KK, AB, Bērziņš. Nu ok pāri kvalifikācijai izrāpsimies kautkā, bet nu jomajo tādu sodu Valteram un šķēlem negaidīju. Lai gan noteikti atkal būs variants ka izlīdīs caur adatas aci, es domāju ka dažiem kadriem te izlasei ir beigas pēc kautkā tāda. Sveicināta B grupa ..

Edited by redhot
Link to comment
Share on other sites

Latvijas izlases kapteine Anete Jēkabsone-Žogota šodien sarunā ar aģentūru LETA noliedza izskanējušo informāciju, ka turpmāk nespēlēs valstsvienībā, tomēr atzina, ka turpmāk, ja viņai būs jāizvēlas, tad priekšroku dos Sieviešu nacionālajai basketbola asociācijai (WNBA).

?Neesmu teikusi, ka nespēlēšu pilnīgi. Tāds lēmums nav pieņemts,? uzsvēra Jēkabsone-Žogota, piebilstot, ka, visticamāk, valstsvienībā nespēlēs nākamajā rudenī, kad tai būs jāpiedalās 2011. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā. ?Ja man būs jāizvēlas starp WNBA un izlasi, tad priekšroku došu Amerikai, tomēr katru reizi to izskatīšu atsevišķi.?

Btw, kameer LBS nav konkreeti pateikusi par ko katrs tika diskvalificeets, tad esmu speeleetaaju pusee. Okej, Kambim iemesls zinaams, Beerzam arii, bet nu par paareejiem ir paarsteigums. Ja jau ntik bargi un principiaali, tad vajadzeeja izmest no izlases uzreiz un njemt kaut kaadus jaunos, jo fiasko bija kinda paredzams. :)

Link to comment
Share on other sites

Nu laikam GSW, bet tikai taapeec, ka tajaa spelee A. Biedriņš...

Ja tajaa nespeeleetu AB, tad tur nebuutu par ko fanot, jo drausmiigu basketbolu speelee komanda...

Vairaak iipashi nefanoju konkreeti par kaadu komandu, vairak fanoju/sekoju liidzi atsevishkiem speeleetaajiem...

Link to comment
Share on other sites

Nav paarsteigums... Shogad shiis abas domaaju ka sadaliis LBL chempionu titulu... Abs gados jaunas komandas un domaaju, ka naakamajas speelees arii buus liidziigas un dazhi siikumi izshkirs uzvareetaajus...

Cik Benettons nenoveerteeja V-pili, tik VEFS bija gatavs...!!!!

Link to comment
Share on other sites

par kuru komandu fanoju nba? Pārsvarā par defensive teams. Top favorīti: Spurs(defense un ļoti intelektuāls basketbols), Celtics (same as Spurs), Trailblazers(sāk iepatikties dēļ tāda klasiskā [magic-shaq pirmo gadu] spēlētā basketbola), Denvera (iepatikās kopš aiversona pazušanas un bilupsa parādīšanās. Kopumā jauna, spēcīga,talantīga un ļoti izklaidējoša komanda. kā var nepatikt Birdmana, J.R. un NENE bloki un danki? Awesome), tīk Cavaliers, kopš Dīzeļa parādīšanās, jo tagad tā komanda tiešām būs konkurēt spējīga un vairs nebūs tā, ka komandai benķis vienkārši sūkās). Vairāk vai mazāk tā. Citas komandas netīk dēļ atsevišķu indivīdu rakstura. Nu vēl ir vairākas komandas, kas tīk dēļ indivīdiem un kā tie saspēlējas. Protams, tīk gsw, jo tur spēlē andris, taču ceru, ka viņu no tā melnā cauruma aizmainīs. Tā komanda tak nemāk spēlēt basketbolu, viņi māk tikai skriet un mest.

Link to comment
Share on other sites

un tur ir tikai nellijs vainīgs. es arī uzskatu, ka, piemēram, kaut kādā ibanā milwaukee bucks komandā biedruham būtu dahuja lielākas iespējas sevi pierādīt kā pastāvīgu double-double meistaru un stabilu inside-scoreru (kaut gan viņš jau tāpat tāds ir, bet nu anyway), bet nu tā kā nelsonam vairāk patīk skriet un hujārīt pa grozu, tad ko tu tur daudz padarīsi...

anyways, šogad sekošu līdzi d-wade, D-12 un lebrona gaitām, jo tie čaļi tiešām atstāj iespaidu :) it īpaši patika pagājušās sezonas cavaliers top10, kur pilnīgi visi momenti bija lebrona gājieni :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...