Jump to content
GIGN Forum

Basketbols


Asijs
 Share

Recommended Posts

Var arī iemest, kad ir palikusi 0,1 sekunde.

Asij nav jēgas skaidrot viņam. Breetz ir basketbola guru , kurs atskiriba vismaz no manis noteikti ir trenejies basiti 10 gadus un parejo laiku esmu spelejis dbl un citas ligas. Breetz tu izskaties ka mulkis, gan jau esi skola spelejis un aktivi skatijies lbl , kuru nav jegas skatities. Tu varetu but 7. Gadigu bernu trenneris vienigi (not)

Link to comment
Share on other sites

:lolza: :lolza: Kā tev ar pakāršanos iet? Paskaties Fišera un Amāres metienus, salīdzini un tad dirs ānusgalva.

Par Ānusgalvu sauc tikai tavu tēvu darbā, tu esi blakts , kurš runā par lietām no kurām neko nejēdz. Ne tu trenējies esi , ne tu strādā sakarā ar kino industriju , es saprastu , ja tu runātu par lietām , kurās tev ir pieredze zināšana , bet te tu tukši dirss.

Breetz pastāsti , kā tu vari būt tāds eksperts visos jautājumos ? Tu neesi emulators gadījumā ? Visticamākais variants ir tāds , ka tu esi esi jau pielipis pie krēsla no sviedriem , jo tik daudz jāraksta forumā par lietām no nerubī.

Link to comment
Share on other sites

Kopš Cavs spēles Heat ir ieskrējušies. Beidzot arī Bosh sāk mest, Dampjēra atnākšana ir devusi vajadzīgo rezultātu. Priecīgākais ir tas, ka Heat var pielikt gan spēlē, gan ar Millera atgriešanos. Domāju, ka pirmajā sezonā čempioni nebūs, vienīgi Spoelstras vietā neatnāk Reilijs. Tad iespējams. Katrā ziņā šī sezona ir piepildījusi prognozes par intrigu.

Jā, arī par Eirolīgu interesējos. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...