macho Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Es jau ieprieksh teicu ka antirecoil nebuus iisti aimbots... Aimbots man nav bijis un kaa jau teicu wh arii nee! nu ja tu domaa ka antirecoil nav chiits tad zhetons tev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShikakA Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Nu nez vai kaads banos taapat vien ? laikam jau tev bija tas aim+wh Var arii kljuudiiities .... Noskatijos dem. un varu tikai pateikt, ka bija ljoti neinteresanti .... Bet ja nopietni, shaavi tu nu ljoti diivaini, par wh nu iisti nezinu man liekas, ka nebija, kaut arii kas zin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaker Posted July 31, 2005 Author Report Share Posted July 31, 2005 (edited) Es tak teicu kam man nav bijis ne aimbots ne wh un Bijach, kam tu tur to banu esi uzlicis man nav ne jausmas, jo es tas noteikti nebiju! Antirecoil ir 4iits, bet tas nav aimbots un tas antirecoil taa pat ir katram otrajam... PS. Macho vari jau nenjemt to banu nost, es taa pat dabuushu citu IP un speeleeshu ar citu niku!!! Man dzilji piekaast, vieniigais mani biskinj shokee tas ka par antirecoil liek banu! Edited July 31, 2005 by Seaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Par to katram otrajam - tikai nedirs. Un veel, anti-recoil smagi iesako, man vinsh tikai traucee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 PS. Macho vari jau nenjemt to banu nost, es taa pat dabuushu citu IP un speeleeshu ar citu niku!!! Man dzilji piekaast, vieniigais mani biskinj shokee tas ka par antirecoil liek banu! Tu pateici visu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodHunter Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 iedioti valda par sho pasauli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 iedioti valda par sho pasauli Jaa tu tieshaam valdi !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaker Posted July 31, 2005 Author Report Share Posted July 31, 2005 BloodHunter tu esi lo hs! Pats 4iitaks a citus bano! Tip var atljauties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 mhm, skaidrs viss, kārtējais - "ai viņš čīto, tad es arī čītošu". Seaker - ok, maini ip. Es tik pakačāšu status banojot tādus sūdus kā tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 veltījums Seaker'am Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts