kalbaca Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Kliis baumas kad eksikstee boti ar head mod, tas ir tu vinus vari noshaut tikai galvaa! Kur taadus dabuut es nezinu varbuut kaads var man paliidzeet, es izaardiiju visu google visu yandex ya.ru visaadus zviedru search saitus nekaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted July 29, 2005 Author Report Share Posted July 29, 2005 no head mod ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Amxam laikam tak bija plugins, kurš ļāva nošaut tikai šautjot galvā, neatkarīgi no botības pakāpes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 jaa, bija k-kads amx suuds, headshot plugin vai k-ka ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born2Hack Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 vieglaak uzlikt to suudu amx'am un uzlikt serverim botus(taadi ir) nevis botus ar to suud mekleet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 bet tomeer. Vai jums kalbaca jaunais avatars neliekas kaukur redzeets? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Quote Kliis baumas kad eksikstee boti ar head mod, tas ir tu vinus vari noshaut tikai galvaa! Kur taadus dabuut es nezinu varbuut kaads var man paliidzeet, es izaardiiju visu google visu yandex ya.ru visaadus zviedru search saitus nekaa! aatri un eerti - taadu botu nepastaav, ir tikai taads mods kas der kopaa ar botiem, pameklee ciitiigaak, ja neatradiisi meegjinaashu tev paliidzeet, man kompii kkur meetaajas tikai jaaatrod Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted July 30, 2005 Author Report Share Posted July 30, 2005 flashback smuks kakiitis, kur taadu dabuuji?! Tev skauzh vai kaa es nesaprotu?! AU dzeki paldies par infu, meeginaashu uzlikt to amx... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 kalbaca.. nesaprati gan. 1)Paldies, kakjiitis forshs, to esmu pats ieveerojis 2)Vnk tavs avatars agraak bija dareka signature, un kaa dareks novaaca vinju no signature tu uzliki par savu avataru. Taapeec taads texts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted July 30, 2005 Author Report Share Posted July 30, 2005 sk Da man pasham porobleemas nav uztaisiit avature ar gif maker.. tikai talanta man taa nav vot ienaacu irc.lv @ tusa redzeeju topiku noskatiijos noreecos un vnk uzliku, a par to otru dzeku es nekaa nezinaaju, jebkuraa gadiijumaa tas nav tik svariiigi lai to te apbspriestu labaak parunaasim par meiteneem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 kalbaca said: labaak parunaasim par meiteneem! piekriitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now