Jump to content
GIGN Forum

Telefons


Hugo
 Share

Recommended Posts

NOKIA 5800

pats domāju ņemt. ar to esmu darbojies ir labs. skārienjūtīgais nav tāds kā piem. LG KP500 ka neatpazīst UTF-8 burtus ( man vismaz neatpazina ), plus vēl nokia ir wi-fi ( domāju nav jāskaidro kas tas ir ) bet nezinu vai viņu kā rūteri var izmantot ( droši vien ka nē ), daudzas figņas tai skaitā 8GB MMC.

Link to comment
Share on other sites

Liela nozīme ir tam, kur to izmantosi... Ja darba vajadzībām, tad nokia e51 un 6500 noteikti der vislabāk, jo ir daudz funkciju un nav jābaidās, ka pēc telefona kritiena ekrāns būs saplīsis..... +e51 ir W-LAN...

EDIT. man jau arī patīk tā nokia 5800, bet bet bet, tā cena par mazcenas mobilo ir par augstu...

Edited by Kiwix
Link to comment
Share on other sites

5310 vai 6300. Loti mazini un erti un stabili telefoni. Pievers uzmanibu, ka viniem nav menesha maksa, ka tiem pedejajiem. Man ir 6300 nu jau bus driz divus gadus vecs strada labi. Nesen panemu jaunu 6300 parejot uz tele2. 5310 ari labs. Man pat labak patik, jo ir planaks, bet vina ir fichas, kas man nav vajaddzigas + baterija tur mazak.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Ja Tev ir LMT pieslēgums ar vismaz 2. atlaižu līmeni un Tev ir beigušies visi termiņi, kuri biju;si iepriekš pērkot mazcenos mobile (tobiš līgums, kurš parasti telefonam piesaistīts uz 2 gadiem) tad vari ņemt trubu, kā mazcenas mobilo un nekas nav jāpiemaksā... un nevis jebkuru telefonu, bet tikai tos, kas piedāvājumā, kā mazcenas mbilais... kaut tie kas akcionā ir kā uz nomaksu ar nav tik traki, samaksā to pirmo iemaksu, kādus 30LS +/- kā kurma modelim tur, un + kādi 3Ls mēnesī mobīlā rēķinam uz to termiņu (parasti 2 gadi)

Tas raprockam ^_^

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...