SaS^MAN Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 (edited) karoche, vareetu atdziivinaat GIGNU ar nopietnu allstar pasaakumu, tjipa visi OLDSKUULERI saspeleet kaadu 15x15 kaa agraak, ritiigi uzmochiit cs. Ok, tagad notiek visi tie vistu galjas pasaakumi, bet nu vienalga tur nav tas... Taa vareetu pacelt gignu up. Reaali kautko saveidot, ja kaadam buutu laiks, droshvien daudzi gribeetu saspeleet. Sen kautkas tik forshh nav noticis, es jau sho rakstiiju kaadu gadu atpakalj, bet nu neviens jau negrib uznjemties atbildiibu. Edited July 19, 2009 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Un Tu būtu tas oldskūlers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 vasarā tas visticamāk nenotiks... ja nu vienīgi reāli draņķīgos laikapstākļos, kas tiek prognozēti vismaz nedēļu uz priekšu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 piekritishu wormam, tas ir realak uz rudeni! kaut gan tas nemaz nav aiz kalniem... tagad varetu visu izrunaat, lai zinatu, kas uznjmsies vadiit visu so pasakumu utt! uztaisit registraciju un visu parejo, lai septembra beigas varetu uzspelet! sis pasakums sen nav bijis, nodereetu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 shis pasakums jebkuraa gadijumaa domaju izdotos! Jauninjiem gan domaju ka nespiid bet pieemeram macho,pains,oddish un worma atgrieshanas uz allstar game butu idealjniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Pa diviem gadiem kopā būs jāspēlē, jo pagājušogad izkrita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 20, 2009 Author Report Share Posted July 20, 2009 Es te uzturos ilgaak par tevi un nesaku, ka esmu oldskuulers. Taapat kaa visus gadus - Oldskuuleri, midskuuleri, newskuleri. Paga, varat iedot tos topikus vecos? Es gribu redzeet no cik skaitiijas midskuulers. Maybe im already midschooler with quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 kurš oldschoolers vēl spēlē cs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Nezinu kura katgorija es ietilpstu, ne tur ne shur bet cs veel uzkapaaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 kurš vispār viņu spēlē Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Es Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Neko nesaku, bet tu no vinja nearko neatskiries. Ideja ir vairak, kaa laba un domaju bus daudz gribetaji. cs nespelet ir viens, bet piedalities 4fun allstar'a ir kautkas cits Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 arī varētu piedalīties, ja mani ņemtu, šad un tad tomēr cs sanāk uzspēlēt, btw, ja nemaldos, tad bija runa, kad vasarā varētu tf2 arī uztaisīt allstar?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Piesakos uz abiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Turpmākie `pieteicēji => es ar piesakos` var iet dirst, jo nekas par pasākumu nav zināms. Jāparceļ uz rudeni, ziemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 kas ir CS??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Atļaušos pirmais iedirst ko gudru - cēzijs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Tikai aprīlī. Un ja vispār. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 (edited) oo, cash^ atklвja jaunu cзzija izotopu - 1.6 Bet kas tajв Ollstars var piedalоties? Tikai tie, kas te ilgi uzturas, vai "Фll" ? (piedoрanu, izlasоju tikai lapas sвkumu) Edited July 21, 2009 by RaWrRr Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 es ar piesakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Nu es dažkārt uzkapāju CS. Pēdējā laika labākais rezultāts bija fps 4! (zemākais līdz šim ko biju sasniedzis bija uz Tukuma kompja 8fps) Bet tā konstanti turās pie 17-25. Neesmu piedalījies nevienā all-stars spēlē, tāpēc šogad labprāt to darītu, tikai jāatrod un jāieliek videokarte, kuru kaut kur esmu nogrūdis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts