GEAR Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Čau,kā var izdzēst savu GIGN profilu @ forums? Jāprasa adminam? Es vnk paskatījos.. man vnk te ir fail mani tizlie,debīlie,stulbi jautājumi n shit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) Laikam tikai, ja paprasi adminam. Starp citu, varbūt admini varētu uzkraftot kādu skriptiņu un uztaisit opciju priekš tiem, kam gribas uztaisīt pašnāvību savam kontam? Edited July 16, 2009 by RaWrRr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Neieteiktu tev dzēsties ārā, tev pieder viens no 2008 gada labākajiem topikiem par dobrīti (KAS TAS IR?) un tavu ausi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 paga nedzēsies ārā, es nokopēšu tavu topiku par ausi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 izlasot tā topiks pirmo postu no krēsla gandrīz nopisos....Kur var būt tāds gudrītis? ai...Labs Ar ausi vismaz viss ok bija? Nav joka lieta tā lohoties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 !!! BRĪDINĀJUMS !!! Šo postu raksta wL.media no mana profila fail mani tizlie,debīlie,stulbi jautājumi n shit. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...ais+l%C5%ABgums reku mans topiks, arī gribēju izdzēsties, nesanāca, samierinājos, nošāvos. Ev Tu, c-walkers, iepiss skypā Ar ausi vismaz viss ok bija? Nav joka lieta tā lohoties.. Kur var būt tāds spamerīts? ai...Labs tik daudz postu jau, tā tik turpini.. GEAR, es arī domāju, ka izdzēšot profilu viss pazudīs, nefiga, google visu saglabā =/ that sucks, hard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 yoyoyoyoy es c-walkeris, spiezham uz "NESPIED!" tekstu signačurā! YO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted July 16, 2009 Author Report Share Posted July 16, 2009 kewl,wl.media- nespapņo,es neesmu tik populārs kā tu tākā +/- ,ja es te nebūšu tas neko nemainīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Aizmirsti, to nekad neviens nav darījis un nedarīs. Vēl tādu kā tevi dzēst ārā būtu nereālākais grēks. Tā taču var dabūt pa muti Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 nē. nekādā gadijumā nepieļaušu sava komiksa insipration pazust nesamībā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 samierinies, pagātni tāpat neizmainīsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts