Jump to content
GIGN Forum

Cūku Gripa.


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

we all are gonna die, PANIC :thumbsup:

bet ir tikai pāris gadijumi, domāju nav pamata uztraukumam.

ar botkinu bija lielāka āziotāža un re vairāk tas nav aktuāli, izārstēja sasirgušos un ir ok.

interesanti vienīgi liekas kā viņi atguvušies, ja nav izstrādāta pretvakcīna.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Ko par to vajadzētu domāt? Sen neesmu skatījies LNT, pastāstiet kāds.

Link to comment
Share on other sites

Da sviests tā cūku gripa, runā daudz tāpēc, ka tas ir kaut kas jauns... citur raksta, ka viņu ir vieglāk izslimot kā parasto gripu, citur saka pretējo... gripa pati par sevi ir diezgan smaga slimība, un ja cilvēks ir tāds puņķutapa kuram imūnsistēma sūkā bumbas, tad arī viņš atmetīs pedāļus, neatkarīgi no kura gripas paveida... mazāk vajag lasit sviestu ;)

Link to comment
Share on other sites

Ja aizdzeras lidz kadam ~4 promilem, tad gripa, jebkura, prosta atstiepj katus organisma! :)

A savadak var pa leto nopirkt maskas aptieka. Maksa kadi 10 santimi vai mazak par vienu un staiga apkart ka kinieshi! Moska pat stiligi! Un uz maskam var ari kaut ko uzzimet! :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Tēma ko celt medijiem gaisā lai tikai novērsu cilvēku domas no viņu bezjedzīgajām dzīvēm. In my Opinion, tādas cūku gripas vispār nav. Tepat delfos tajā rakstā ir pierādījums - kā var atveseļoties ja nav zāļu?

Edited by k34ups
Link to comment
Share on other sites

Nu ko lai saka, par šito lietu ziņās vien runā! :D Šodien skatījos Panorāmu un te mums citāts: "Tiek lēsts, ka ziemas periodā no decembra līdz martam, cūku gripa uzliesmos un to pastiprinās arī sezonālā gripa, kas varētu novest pie vispārējas epidēmijas riska."

Vakcinējamies jeb vienkārši nolīmējam istabā visas spraugas ar izoleni lai tā maita netiek iekšā! :D

Link to comment
Share on other sites

tas mirušo skaits nemaz neesot pārsniedzis parāstās sezonālās gripas upuru skaitu, bet nu tas potencionāls esot lielāks un nakot otram vilnim var būt jau kkā savādāk mutējusies un jau būt draudīgāka. anyway pats esmu anglija un cik sapratu no avīzes, te ir ap 10`000 saslimušie un 17 mirušie, bet praktiski visi mirušie ir asminieki, jo uz tiem tas viss daudz brutālāk notiek. īpaši uztraukties neuztraucos, tik ja gadīsies sajusties tā nelāgāk (tfu tfu tfu pār plecu) tad noteikti dakterēšanos uztveršu nopietnāk nekā, kad parasti apslimst pohujā tiek skraidīts apkār, ierauta kada asperīna tablete un viss.

Tūlīt uzradīsies vakcīna un kāds uz šo "cūku gripu" labi nopelnīs.

vsp jau man lieks nē, jo šim pasākumam tiek štukots apvienoties, tākā tur nekāda vienas firmas uzvārīšanās nesanāks. kaut gan vienmēr jau uzvārās.

uzvārīties kāds varēja tagad, kad piedāvāja par to telefonu itkā jau gatavu vakcīnu. ^____^

Edited by amols
Link to comment
Share on other sites

Muahaha, sazvērestības teorijas rullē.

Gripa tāds nepatīkams sīkums vien ir ņemot vērā, ka ilumināti drīzumā likvidēs 6 miljardus pasaules iedzīvotāju, ķirzakcilvēki ir atkal aktivizējušies un drīz viņus ieraudzīsim patiesaja veidolā, vēl ir jāizkaro 3 pasaules karš, ko ir izperinājuši žīdi un tūlīt laidīs gaisā, japardzīvo kodolziema, jāizcieš masonu verdzības jūgs un 2013. gadā jāsagaida augsti attīstītā, bet mums naidīgā civilizācija, kas atlidos uz planētas Nibiru, kas tūlīt tūlīt jau būs saredzama ar neapbruņotu aci. Saspringta četrgade vai zinies :ermm:

Edited by Surr
Link to comment
Share on other sites

Tūlīt uzradīsies vakcīna un kāds uz šo "cūku gripu" labi nopelnīs.

jau ir uzradusies un kads arii megina pelniit.pa kkadam zinjam teica bet nu arsti [profinji] teica, lai neperk jo taa nav registreta vai kas tur un ista bushot nakosh gad. :]

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...