ModeratO Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Uzreiz keršos pie lietas. Spēlēju cs kādu 1h un pēkšņi fps sāka lēkāt no 20-100! Tad es ieslēdzu nhl un arī lagoja un es vnk nobesījos Pārdzinu windowsu un vienalga fps lēkā,varbūt kāds var pateikt kas par vainu !!! ?? P.S - Visas spēlēs Fps lēkā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 putekļi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirish1 Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Video karte čammājas, viņai dzese ir pietiekama? (t.i. putekļi, ventilators griežas.. utt!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 13, 2009 Author Report Share Posted July 13, 2009 (edited) Visi ventilātori griežās un pārtīrīju putekļus! Nekas nemainījās EDIT: Es ieveroju ka ikonas neparadas blakus pulkstenim!! Edited July 13, 2009 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Varbūt draiveri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Format C: nelīdzēja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 13, 2009 Author Report Share Posted July 13, 2009 (edited) Draiveri ir jaunakie,bet man nelauj ievadiit tilde ( nezinu kapec ( Tiko noformatizeju D un C diskus !! Pec dazam min editoshu un pateikshu vai iet EDIT: Nop vienalga tas pats Edited July 13, 2009 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 mod pamēģini ievadīt gamerx cs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 13, 2009 Author Report Share Posted July 13, 2009 Ievadiiju nekas nemainiijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 kheem nu mani varianti ir tādi... 1) Pārmēģini citu rezolūciju. piem 640x480 2) Uzliec D3D grafiku pasties cik tad ir. 3) Pārmani atpkaļ videokartes Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL LuPaTa Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Nu kā jau SaS Man pieminēja, ka vari nomainīt rezolūciju vai vēl vari mēģināt nopirkt jaunu Barošanas bloku. Draugam barošanas bloks palīdzēja ar šo prolēmu. Un dators klusāk rūc ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
portiķis Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Man ta bija kad CS:S speleju . Pie vainas bij tas ka videne uzkarst un sak gljukot, paveeru vaaku datoram problema pazuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 17, 2009 Author Report Share Posted July 17, 2009 (edited) Paldies . Bet es atradu kas par ķļūmi !! Cik sapratu tas bija Vīruss un kad es noformatizēju abus cietos man Pazuda !! :/ DC++ Ka4aaja kaut kādus hrenus utt. :/ ;) P.S. - CLOSE TOPIC !!1 Edited July 17, 2009 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now