joks Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Man ir problēma ar deathrun.Es gribētu paprasīt kas man jādara tādā gadījuma kad : Ts ir atklijis visus ct BET vinjam life nepienāk.Lab tas tā.Bet kpc man vinjam pointi arī nenāk klāt pie /drshop ? Kas man ir jādara lai to labotu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantaazija Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Nebiju nekad so spelejis.. Tiko iegaju pameginat tur ir jagaida kaper vis komanda atsprakst vai kkas tads un tad tu tikai atdzimsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joks Posted July 11, 2009 Author Report Share Posted July 11, 2009 Fantazija.Es sheit prasu cilvekiem kas zina.Ja tu jedzigi pat paspelejis neesi tad ludzu nemaisies.Man varbūtības nevajg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirish1 Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 paņem mozgu, izārdi pluginu padomā kas ar viņu tur notiekas un saliec kopā, bet protam sja tu nejēdz pawn valodu tad jau nekas tev tur nesanāks! Bet cik man zināms, nekur tu neatradīsi gatavu dr modu ar pointu sistēmu.. liec lietā fantāziju un iztēli! GL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now