SuperRembo Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 http://www.kontora.lv/dogovor.html Mja 50-500ls kredits un kila jaliek sava dvesele. Neesmu jurists, bet kur te ir akis ? Un ja es kreditu neatdodu vini ir tiesigi mani nogalinat, paverdzinat, lai dveseli dabut ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 viņi tev izsūks no mutes dvēseli, baidies Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Deru 100 % ka tā ir SEKTA :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 (edited) +1 par sektu, tevi upurēs kādā rituālā, lai atsauktu luciferu atpakaļ uz zemes virsas. Edited July 7, 2009 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 tvnetaa jau bija raksts par sito! karo4 ja tu neatdod laika vini var savakt jebko kas tev pieder! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 (edited) a ja man nekas nepieder , tad viņi savāks manu dvēseli ? p.s es vienk gribu tikt vaļā no savas dvēseles ;( Edited July 7, 2009 by jukka Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 (edited) Ko jūs te runājat, kāda vēl sekta? Tā ir visparastākā naudas atmazgāšana - nekas vairāk! Edited July 7, 2009 by QuikStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Tā ir krievu bandītu veikta augļošana. Kredīts bez galvotāja un ķīlas ar nenormāliem procentiem. Neatdosi kredītu - nodedzinās māju un izmasēs nieres. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 it's mafia be aware, mates! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Kā viņi to izdarīs, ja vienīgie personas dati ir vārds/uzvārds? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Bet, ka tu naudu dabusi? Caur kontu uzzinaas tavu adresi vai ari kad tu iesi pakal naudai, vini tevi redzees Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 kādu kontu, es skaidrā paņemšu (lai gan moš tas nav iespējams). nu labi, redzēs mani, nu un. Kā viņi pēc tam mani atradīs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Pa latvijas radio dzirdēju, ka tā ir naudas atmazgāšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Un tā dvēseļu atdošana ir rekāmas triks, lai pievērstu sev lielāku uzmanību. Un tas arī izdodas, jau jau topiks šeit ir izveidots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Kas ir sev? Neredzu tur nevienu uzņēmumu, kurš ar šo sūdu mēģina sevi popularizēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 (lai gan moš tas nav iespējams). nu labi, redzēs mani, nu un. Kā viņi pēc tam mani atradīs? Pateikšu kur tu dzīvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Nu prikols jau bija tjip tads ka vinji teica... tiem kam ir svariiga sava dvesele ( ticigajiem ) tie ari to naudu atdos. Bet tjip aiz ta visa varetu stavēt kkada slimo sekta Un par to ka uzzinas kur dzivo es domaju ta nav probleema. Latvija ir maza Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Interesanti, ka viņiem neinteresē kredītvēsture. Tad nesaprotu pēc kā viņi atlasa cilvēkus kuriem dot un kuriem atteikt zaimu. Drošvien skatās ko katrs met ķīlā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 (edited) Cik sapratu, tad viņi pat neprasa tev nekādus dokumentus. Tātad es aizeju, sarakstu info [vārds, uzvārds & personas kods] par kādu no savām paziņām, paņemu naudu un pazūdu. Rezultātā sliktākajā gadījumā mans paziņa noraujas pa ausīm, bet es izliekos, ka neko nezinu. Katrā ziņā pati ideja uzmanību piesaistoša, tas nu ir fakts. EDIT* Citāts no resursiem internetā: Noslēdzot līgumu ir jāuzrāda vārds, dzimšanas gads, jānorāda aizdotā naudas summa un jāparakstās. Līguma noslēgšanai nav jāuzrāda nekādi dokumenti, rakstīts firmas mājas lapā. Tātad principā sanāk, ka pēc mana varianta viņus ir reāli iespējams apčakarēt. Edited July 8, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 joka peec aizsutiju siem zajavu.. jagaida atbilde)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 Nekas nav dargaks dzive par dveseli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 vēlviens superlol. 2 superloli 30 sekundēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 SEKTA! Vai arī slimo banda viņi veiks guru rituālus, pārdos tavu dvēseli velnam un tad tu slimosi ar dabisko retinopāti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 EDIT* Citāts no resursiem internetā: Tātad principā sanāk, ka pēc mana varianta viņus ir reāli iespējams apčakarēt. OMG kapēc vienmēr jāliek paziņa tak izdomāt mēs mākam? MĀKAM Andris Zindurs Personas kodu ari nahalavu :DKur vini zu atru roku parbaudis neku Taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 skaties ka pectam nepiebrauc pie majas autins un nenoliek zarku pie durvim, ka to medza darit kadreiz p.s tie varetu but izbijusies cietumnieki, psrs laika gangsteri kas tagad megina netiro naudu atmazgat, tas man vissmaz lieaks vissticamaakais variants Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts