Jump to content
GIGN Forum

Pase Vienas Dienas Laikā


Hofo
 Share

Recommended Posts

http://www.pmlp.gov.lv/lv/pakalpojumi/cenr.../pases_nod.html

Beef

JĀ UN ES ESMU HARIJS POTERS, NE?

Nedēļu atpakaļ saņēmu pasi, tajā pasta nodaļā, kura atrodās Alunāna ielā 1, kar4 tur tā, ja esi nepieaugušais, kā es, tad normālajā saņemšānā ir cik tur nedēļas, jāmaksā 5ls, ja gribi 2 vai 3 dienu laikā bija laikam 25ls, un 1dienas laikā bija laikam 50ls, un pieaugušiem viss tas pats tik x2..kaut kā tā bija..

EDIT: Bļē pats dauni, ej dirst, JA TU MĀCĒTU LASĪT, TAD IZLASĪTU, KA MAN ŠO TEICA TANTIŅA KAS SĒŽ TAJĀ NODAĻĀ, un tas bija jau mēnesi atpakaļ kad es atnācu, un piereģistrējos priekš pases, un mana atmiņa ļoti pwno, un tādēļ esuzrakstīju, ka tie aptuvenie skaitļi, bet uztaisīt pa vienu dienu var.

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

:) - protams, tas smuki maksājis).

tātad, vai nu es esmu super mega seksīgs (vispār jau esmu :muahaha: ), vai arī tur čiekurkalnā iekš ministrijas ēkā taisa vienas dienas laikā.

Ja nu kādam vēl gadās tāda problēma, tad vienas dienas laikā var uztaisīt.

Aizlaidu jau uz turieni stundu ātrāk, lai aizņemtu vietu (gribēju būt pirmais uz pasu noformēšanu), bet tur jau stāvēja pie durvīm apmēram divdesmit cilvēku. Vispār notika baigā vietu dalīšana kurš pēc kura ies, kaut arī beigās, kad atvēra durvis visi vienkārši sāka stumties iekšā bez nekādas rindas.

Piegāju pie tās meitenes, kas tur tos dokumentus taisa (fočē, pirkstu nospiedumus, utt.) pateicu, ka baigi steidzami vajag, trešdien jau jāizlido (cerams). Un izrādās, ka pasi jau var saņemt šodien pat pēc 16:30. Pat diena nav jāgaida un summa tā pati - 35ls

Lūk tā.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...