kas tad2 Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Sveiki,man vaidzētu palīdzību,es te instalēju ipb forumu un atdūros pret šo You are attempting to install in a database that already has tables from another installation If you wish to install in this database, all current tables will be dropped which means any existing data will be deleted. You can either continue, choosing to delete all current data or you can choose another SQL table prefix. un šo http://netgames.apollo.lv/bbforum/viewtopi...=16&t=39042 Varat lūdzu paskaidrot ko man darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 (edited) Nu tur viss jau pateikts tev priekšā skaidrā angļu valoda. Ir saglabājušas tables no iepriekšējās instalācijas. Vai no nodzēs viņas vai arī pie table_prefix kur ir ibf_ pieliec ko klāt, piemēram ipf_1 Ja tev veco datubāzi vairāk nevajadzēs tad vnk nodzēs. Edited July 4, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 (edited) Angļu valodu mācies? Datubāze kurā tu vēlies ieinstelēt IPB jau tabulas no citas instalācijas. Ja tu vēlies instalēt šajā datubāzē, tad visas esošās tabulas tiks izdzēstas, kas nozīmē ka visi dati tiks dzēsti. Tu vari turpināt izvēloties dzēs visus esošos datus vai uzlikt citu tabulas priedēkli. EDIT: Kamēr tulkoju 0.7lb jau uzrkstīja atbildi. Cits risinājums ir vienkārši uztaisīt jaunu datubāzi. Edited July 4, 2009 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 (edited) ok paldies ,bet kurā vietā varu atrast to table_perfix?angliski diemžēl es nesaprotu,tik dazus vārdus Edited July 4, 2009 by kas tad2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 Datubāze kurā tu vēlies ieinstelēt IPB jau tabulas no citas instalācijas. Ja tu vēlies instalēt šajā datubāzē, tad visas esošās tabulas tiks izdzēstas, kas nozīmē ka visi dati tiks dzēsti. Tu vari turpināt izvēloties dzēs visus esošos datus vai uzlikt citu tabulas priedēkli. EDIT: Kamēr tulkoju 0.7lb jau uzrkstīja atbildi. Cits risinājums ir vienkārši uztaisīt jaunu datubāzi. a kā ir labāk dzēst vai pielikt klāt kautko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Tev tak paskaidroja ja gribi saglabāt vecās datubāzes tad pieliec priekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 labāk ir iet skolā Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 dēļ tādiem kā tevīm mums negudrīšiem būs daudz jautājumu,ja nezini neko, tad vispār neraksti,atradies te varonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Pie SQL table prefix sakumā stāv ibf_. Nomaini to uz kautko citu. Piemēram, skola_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 (edited) paldiesins.velviens jaut;ajums,ja es gribu lai citi tiek mana foruma,es uztaisu piemeram azis.oo.lv un uzlieku savu ip adresi,bet es šā vai tā netieku tajā adresē vai man ir tad rūteris jāforwardē?kad eju azis .oo.lv(tad man izlec šitād logs)ENTER USERNAME AND PASWORD FOR WL-520GC at http://azis.oo.lv Edited July 4, 2009 by kas tad2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Nu netaisi, nevajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts