lazda2 Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Drīz sāks parādīties teorijas ka viņu ir nolaupījuši citplanētieši, lai veiktu anālo zondēšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Es noticēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Vienīgais kas Džeko piederēja , bija autortiesības bītlu diesmām gandrīz 1KKK vērtībā , kas paliek viņa ģimenei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 (edited) lol kāda atšķirība , pēc viņa nāves pēkšņi tik daudz fani saradušies pizdec smiekli nāk , kuram viņš vispār vajadzīgs. uztaisīja fake nāvi , nu un ? malacis tika vaļā no parādiem. nomira pa īstam? ok nav tik kūl bet es neatceros kad es viņa kādu dziesmu pēdējo reizi esmu dzirdējis whoo cares. uztaisiet pašnāvību , tākā tie 12 vai cik tur tie dalbāni no šitā linka. piemēram daudzi vel jo projām domā ka 2pac ir dzīvs vai kas tur no tiem reperiem. who cares bļe. you are the man! Edited July 4, 2009 by jukka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 (edited) es atvainojos double post Edited July 4, 2009 by jukka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 (edited) Chali jūs par daudz seriālus esat saskatijušie. Tak sākat vienreiz arī kustināt savas smadzenītes. Nu cik var klačot kā vecas bābas. Miris un VISS. AMEN TAs viss ir bulshits Ta zurnalisti pelna naudu, vini izdoma krutus ieganstus un "gudrie" civleki tos perk. YEEE Parādie kādu dzīvu slavēnību kas ir nofeikojis savu nāvi? Edited July 4, 2009 by Dievs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 (edited) jв jв? jх - visi reklвmu рiti rвdвs norvзмiski, zats kыl cik sapratu otrdien viтam bзres ir savas мimenes lokв un piektdien kaut kвdв zвle? em ai rait? tad arо dzirdзsim/redzзsim vai tieрвm ir dzоvs Edited July 4, 2009 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 (edited) Nu man te baigi gribējās ierakstīt. Ir jau daudz gadījumi, kad visādas slavenības "feiko" savu nāvi lai piepelnītos, bet ir arī fakts , ka viss šis te ir visur pasaulē izziņots un grūti ir iedomāties, ka tas viss ir "feiks". Nu galu galā gribēju pateikt, ka cilvēks redzēs to, ko gribēs redzēt . P.S Tas ir labākais , ko pusdivos naktī pēc palielas kofeīna devas varu izdomāt. Edited July 4, 2009 by Fake^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Promise Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Piedodiet man, bet domāt, ka viņš nofeikoja savu nāvi ir debīli. -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Runājot par šo visu , cerams jau , ka viņš ir dzīvs , bet ticēt tam negribās. Vēl joprojām var no kautkādiem 2paca fanātie var sadzirdēt , ka šamējais ķipa esot dzīvs , un to visu izdarīja , lai viņa ierakstus pirktu , bet MJ šaubos vai tas būtu jādara. YO , es C-walkers =DD HA HA HA ! nu jā, MJ naudas netrūka, izņemot tos 400 miljonus!!! man jau liekas, ka tu esi zābaks, jo liec kkādu mēnesi vecu joku par c-walku! ZĀBAKS! p.s. viss ir iespējams un to zina tikai MJ tuvinieki un ja tā ir taisnība, tad arī pats MJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 OMFG, C-walk ain't no more popular for GIGN? Jāizdomā kaut kas jauns.. Runājot par MJ, bļe ejiet dirst, kas te ieraikstīja negatīvos komentārus..ja viņš jums nepatika/nēesat fani NERAKSTIET, vienkārši sagribējās māsai pa seju iedot, lasot šos komentārus..Maikls jau dziedāja kad jūs vēl senču olās bijā, un jums nav nekādas tiesības viņu aizvainot, viņš bija, ir un būs numur.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killtec Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 nē čalis nav miris tikai pārvācies uz kubu pie tupaka un elvisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 (edited) Mhm,nezinu maby taisnība, ka Maikls ir dzīvs.Jo Pa viasat paķetei "E" kanālā rādija, ka maikla foto, kur viņš ir nofočēts helihopteri un tas ir ļoti aizdomīgi !!! Edited July 5, 2009 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
CONMAN Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 spokos pacheko, tur ir vel bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Elviss, 2pac, MJ un pareejas slaveniibas, kuras ir "mirushas" tagad Azerbaidžānā spēlē pokeru. Viņš ir dzīvs, karalis ir dzīvs OMFG, YEAH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 sasman tu tiesam esi stulbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Nah šis topiks vel ir vaļā? Dzīvs - nedzīvs, normālam cilvēkam būtu pohuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 (edited) Nākamā būs Madonna EDIT: Wl.Media - otdača nezamučejet? (cipa no māsas) Edited July 5, 2009 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 HEL JĀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Kāda starpība dzīvs vai miris? Tak to uzzināsiet pa TV a nevis raudat šajā topikā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Paspriedelēt jau var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 drīzāk postus krāt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 nē, paspriedelēt. postus krāj sīkie, kas grib būt kruti un redzēt nākamo rank title. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 bet nu ja tomēr viņš ir nofeikojis savu nāvi, tad lai ātrāk nosprāgst!! ja nē, tad lai vieglas smiltis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts