Jump to content
GIGN Forum

Vidusskola + Mūzikas Vidusskola

Kuilis
 Share

Recommended Posts

Esmu absolvējis mūzikas skou gadu iepriekš pirms esmu pabeidzis pamatizglītību.Vidusskolas ar tādu novirzienu neder, jo gribu turpināt mācīties vispārējo ar matemātikas novirzienu un paralēli, kā es to dariju patamskolas laikā, iet uz mūzikas skolu.

jup ir,bet diemžēl sen jau vilciens Tev aizgājis,uzņemšana jau bija pirms pusmēnēša,pirms Jāņiem. Mēģini nākošgad. Ir Jūrmalas muzikas vsk,100ā tas ir mēsls.,bet ir viena Rīgā arī,man viss oki,es pabeidzu 9o,un iešu arī muz.vsk. Ideaļņiks. ^.^

moš next year ir rdks uzņemšana džezā,bet diez vai.

P.S. Dievs. ej spamot kur citur,mazais neģēli,gūglē uzrakstot "muzikas vidusskolas" viņš nedabūs gribēto,jo diemžēl info par tādām muz.vsk. NAV atrodama gūglē. :>

Edited by th3crims

Es tikko pabeidzu Rdks 9. klasi, un tagad turpināšu tur pat ;)

4. kursi, un, tad tu esi dabūjis gan mūzikas, gan pamatizglītību.

EDIT: Iestājeksāmenus tu jau esi nokavējis, pamācies 1 gadu citur, un tad meiģini uz 2. kursu tikt ;)

Edited by RJ8

moš next year ir rdks uzņemšana džezā,bet diez vai.

P.S. Dievs. ej spamot kur citur,mazais neģēli,gūglē uzrakstot "muzikas vidusskolas" viņš nedabūs gribēto,jo diemžēl info par tādām muz.vsk. NAV atrodama gūglē. :>

Es parpratu man likas vins vienkarsi girb macities muzikas skola :ermm:

;)

4. kursi, un, tad tu esi dabūjis gan mūzikas, gan pamatizglītību.

EDIT: Iestājeksāmenus tu jau esi nokavējis, pamācies 1 gadu citur, un tad meiģini uz 2. kursu tikt ;)

nu jā,jā,bet pamatizglītība ir diezgan švaka tur. that's the point.

a tā,viņš nomācās labā parastajā skolā un plusā vēl muzikālā izglītība,un abi LĪMENĪ. :)

Cik zinu Rīgas 6. vidusskola ir ar stipru mūzikas novirzienu un vidusskolu. :thumbsup:

Pats tur gāju.

Edited by woxeN

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...