RiSKS Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Nee nu itkaa jau forshi bet nu tu patieshaam neko no shitaam lietaam nevareeji izdariit bez tiem kursiem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 dyversant. Tu par daudz koncentrejies uz sevi un jusmo par sevi. Labak skaties, lai tie cilveki, ar kuriem tu kontaktejies, ari domatu, ka tu esi kluvis lielisks, nevis, piemeram, iedomigs. Un ja pavisam konkreti - tu mineji darbu, ko tu dari 2 dienas, bet tagad izdarisi 4h. Pastasti, kas tas bija par darbu! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 nu ja es tev teikshu ka I kaltee norijai nomainiju stiprinajumu pie sadales bikseem tev daudz tas izteiks? un tur ir beef taa fiicha, ka mana transformacija ietekme man apkartejos - proti es esmu tads, ka parejie man grib uzticeties un ar mani sadarboties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 un tur ir beef taa fiicha, ka mana transformacija ietekme man apkartejos - proti es esmu tads, ka parejie man grib uzticeties un ar mani sadarboties Puis tev ir izskalotas samdzenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Dievs tu nu gan daunis esi. Pamatot? Nah nevajag to uzreiz var saprast. Gan jau seja ari apalja ka daunim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 da BĻED!!Dievs, esi biji tur? Nē? Tad turi muti ja nihuja nezini! Da vispār, slēdziet šito topiku nahuj ciet, te jau ir skaidri zināms, ka šī diskusija ilgsies bezgalīgi, jo katrs turēsies pie sava aspekta...Da te jau pāris lapas viens dirš par sektu, otrs dirš par lietderīgām lietām, bet trešajam smadzenes dirsā un sūdi galvā ka nihuja objektīva pateikt nevar. atā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Skaidrojiet savas attiecības caur PM! Vairāk postus nedzēsīšu, sākšu vārnot. Topikā neesmu pārlieku iedziļinājies, tāpēc ciet neslēgšu. Varbūt vēl ir kas PA TĒMU runājams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Būs aitas, būs cirpēji. Tie, kas bijuši kursos, esat jau kļuvuši par "līderiem"? LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 (edited) Būs aitas, būs cirpēji. Tie, kas bijuši kursos, esat jau kļuvuši par "līderiem"? LOL un tu esi p3dors, kas randomā ieposto 5 gadus vecā mirušā tēma tagad esi spama līderis LOL Edited July 25, 2014 by B3NDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now