Jump to content
GIGN Forum

Iesakiet Labas Vietas


LAVRx
 Share

Recommended Posts

Sveicinaati!

Taatad taakaa muusdienas viss iespeejamais ir noprivatizeets un aizbaasts aiz fanciigiem zhogiem veelejos pajautaat vai tur kur juus dziivojat nau kaada laba vieta kur vareetu ielaist un normaali pabraukt ar uudensmoci?

Viss labaakais buutu kaada apsaimniekota peldvieta, kur driikst ar uudensmoci braukt.

Shii teema nav tapeec, ka mums truukst kur braukt, bet gan tapeec, ka ja ir kaadi labi un patieshaam deriigi varianti kaut kur kur mees neesam bijushi to vareetu apvienot ar celjoumu pa Latviju!

Paldies! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Katrā ziņā netālu makšķerējot no šīs vietas ļotie bieži tur ar viņiem braukāja. http://www.rancho.lv/lv/contacts

Ar privaato uudensmoci. Shobriid probleema ir taada, ka ir gruuti atrast kadu smuku vietu kur ir smuki un var ielaist uudensmoci. Kaadreiz bija smukas vietas Daugmales apkaartnee, bet tagad tur visur zhogi sacelti un nekur nevar tikt klaat.

Link to comment
Share on other sites

Nu, kaut vai tajā pašā lapā apskatoties, ko pirmīt iekopēju, google karti. Braucot no Rīgas uz Daugavpils pusi pēc Kokneses labajā pusē laikam pie Kokneses beigu zīmes ir zemes ceļš, no kura tad var aizbraukt uz daudz un dažādām labām vietām. Pārsvarā ar ģimeni tur maucam šašļiku cept, bet daudz esmu manījis, ka tieši laiž iekšā ūdensmočus. Tikai diez vai nezinātājam tur būtu viegli orientēties, jo manām acīm tie celiņi ir diez gan liels labirints.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...