raimoo1 Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Iesakat kadu labu mazcenas telefonu, Tadu nu vairak muzikai domats ! Amm ja varetu tad tele2 vai LMT . Paldies jau ieprieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 muuzikai shito! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) vari jau arī pats paskatīties attiecīgajās mājaslapās par to piedāvājumiem.. NOKIA 5310 (pats lietoju, nav nekādu problēmu un ļoti ērts, lai klausītos mūziku.) Sony Ericsson W595 (arī izskatās veidots tieši priekš mūzikas..) Sony Ericsson W980 (komentāri lieki, ja redz telefona dizainu.) nu šie arī būtu laiakm vis normālākie mūzikas telefoni Edited July 1, 2009 by aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 nezinu, vai man bija kāds brāķis trāpījies, vai arī kāds mikrafons tur saplīsa, bet nu tas w890i man skanēja pārāk klusi priekš W versijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Man w760i Skan klusi !!! Un vai tad W versijas skan skalji ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 nu man tagad ir w610i. Bļauj kā traks ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Nekad neesmu sapratis tos, kuriem telefoni ir par klusu (runāju par mp3 skandināšanu). Skaļi klausoties mūziku ar mazajām austiņām var viegli sapist dzirdi. Tagad neko nejutīsi, paliksi vecāks - sapratīsi. SE trubas (lielākā daļa) ir softwēriski laužamas un skaļums maināms. EDIT: Es nerunāju par zvana signālu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Telefonu reti klausos austiņās. Klausos parasti, kad kaut ko spēlēju, tāpēc ir labi, ja es no kabatas dzirdu kas man tur skan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGGy^ Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Ei , vnk uz biti paņem IPHONU pa 19.Ls :] ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Kas kur kad ko kāpēc? Kopš kura laika Bite piedāvā iPhone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 labāk pagaidi julija beigas, būs jaunais Iphone3gS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 EDIT: Es nerunāju par zvana signālu. Kā to var izdarīt????? Jeb kāds failam nosaukums ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now