Seen Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Tatad varbut iesakat kkadas receptes atspirdzinošiem dzerieniem karstaa vasaras diena protams bez graaadiem. Uun lai izmaksas ari nebutu parak lielas. Kko tadu ko var aatri uztaisiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Auksta piparmētru tēja ftw. Saplūc dārzā (nopērc aptiekā) piparmētru lapas, aplej ar verdošu ūdeni un iemet ledusskapī/atstāj uz galda, lai atdziest. Cukuru klāt nelieku. Afigenna labi var atdzerties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGGy^ Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Sasaldēti banāni (sagriezti) , sasaldēta melone (sagrieztos gabaliņos) , parasta apelsina sula ! Visu iemet mikserī un sajauc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Kvass. +1 gribi nedaudz grādus pieliec vairāk cukura un paraudzē ilgāk. Iesaku ilgāk vinu turēt. Piem. līdz 2 nedēļam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 es teicu bez graadiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 vispār karstā laikā nevajag dzert aukstus dzērienus, svīdīsi vēl vairāk un liksies vēl karstāks. vislabākais parasts minerālūdens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Es gribeeju paaris dienas atpakalj taisiit topiku, bet atljaushos savu saapi pajautaat shajaa. Kur var nopirkt to Dr.Pepper limonaadi? Kaadreiz bija gan SKY, gan Maxima, bet tagad es neesu vairs nekur redzeejis un man vinja tiiiiik afigena garsho! Vareetu kaadas paardesmit bundzhinas iepirkt, lai pietiek kaadam laikam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Stockmann, Rīgā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Citronu Nestea un ledus ir pats labākais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Auksts spraits! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ēm, feil ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Uzvari piparmetru teju. sajauc ar cukuru un ieliec leduskpai. Icetea riktigi kretine, jo nenormlai dargi jamaksa par zhljurgu, kas ir piebazta ar e sudiem, bet atljaujas sevi reklamet ka "dabigie antioksidanti" lol. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Borjomi minerālūdens! Nothing can beat that shit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 AUKSTS alus...Ja vajag bezalko,tad njem 0gradiigo alu...Vnk perfekti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 tā ir tiesa, siltajās zemēs iezemieši vienmēr dzer karstu tēju karstā laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 to arī esmu dzirdējis. Tēja nemaz nav tik slikti vakarā Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ēm, nē! ja starp ķermeņa temperatūru un dzēriena temperatūru ir pārāk liela grādu atšķirība, sākās svīšana un gribēsies dzert vēl vairāk (to arī veicina visi saldie dzērieni). vari salīdzināt ar miglas veidošanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Martini + Sprite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 eu eu eu... man neinterese visi tie sudi ko perk veikala jau gatavaa veidaa man interese kkas tads ko pats var uztaisiit. par to ka svidiishu vairak man vienalga... vnk gribas kadu foršu dzeerienu BEZ GRAAAADIEM!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Ievārijums + ūdens Auksto zupu ar var dzert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
preteklis Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 ir viena jokaina recepte, bet nenormali labs sanaak sajauc mikserii: banaanu jaanjogas sauju pus citronu izspiestu sulaa ledu gaazeeto uudeni un slepenaa sastavdalja ir sardele pavisam nopietni, ja ir ljoti liela, tad kaadu pusi, tas dos tadu maigu patiikamu, nedaudz galjas garshu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Nespēju iztēloties kā varētu garšot sardeles ar banāniem un jāņogām dzērienā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 varbūt pasaki vēl kāda sardele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 sajauc mikserii: banaanu jaanjogas sauju pus citronu izspiestu sulaa ledu gaazeeto uudeni un slepenaa sastavdalja ir sardele pavisam nopietni, ja ir ljoti liela, tad kaadu pusi, tas dos tadu maigu patiikamu, nedaudz galjas garshu! lol ta norecos... tu gribeji teikt desina bus japameigina, ka neka vienmer ta ir ka neticamais ir labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 (edited) samuraj LOL'A! kautvai no fizikas viedokļa pa siltumu (Q) pasties. dzer gana daudz auksta dzēriena un temperatūra izlīdzināsies un tev paliks vēsāk. tiko es XXL vīna glāzē ielēju iekšā 2 l kolas ar ledu...esmu ~ 2/3 izdzēris un reka tomēr atvēsina mani, jo gribas uzvilkt kreklu atpakaļ, ka paliek auksti. migla tev... Edited June 30, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now