#wL.Media Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 Hmm, tākā man ir suspend, rakstu tev caur PM, es esmu par tevi, jo man liekas pirmais posts ,bija pilnībā jēdzīgs, nesaprotu kādā sakarā viņi tev brauc virsū. Izskatās pēc totālākā baru instinkta, viens sāk pārējie piebiedrojas, būtu uzrakstījis pirmais kaut ko labu visi to pašu būtu teikuši, galvenais nepadodies viens čalis caur pm sūtīja Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Wl, atceries- ja necīnīsies par kko, to neiegūsi. Ja tu cīnies par respektu, ganjau kādu dienu izdosies tev to iegūt, bet vai tev ir vajadzīgs respekts no neredzamām sejām? Diezin vai, vismaz man nav vajadzīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 (edited) Vēl es vēlējos piebilst to, ka pēdējais eža topiks ir daudz labāk par šo. Moš balsojumu uztaisam? Tas eziic vai nu kautko ir sapīpējies vai sadzēries, vai nu vnk palicis debīls. EDIT: tfu, pašu galveno aizmirsu.C'mon čaļi, wL ir normāls čalis.Viņam vajag mūsu visu atbalstu nevis apsmiešanu vai kautkāda veida nodiršanu.Viņam ir bijušas problēmas, maz draugu, kas viņu atbalsta. Edited June 28, 2009 by Kuilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Ā, un WL BĻAD MEDIA ir pilnīgi normāls Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 Vismaz dažus no šejienes spēju saukāt par draugiem. raprock: aizmirsu ko šinī gadījumā vajadzēja teikt tavam jokam? Ā FAIL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Ja ar noteikumu, ka skatās postus līdz manējam, kur to teicu, tad, jā, mierīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Tu vispār apzinies nozīmi vārdam "draugs" ? Dažreiz šķiet, ka paziņu man ir vairāk nekā vajag, bet par savu draugu es varu nosaukt 2 cilvēkus. Ej meklē dzīvajā kādu draugu, nevis mistisku virtuālu tēlu, kas, iespējams tikai pietēlo tev. Parasti izlasot kko no tevis šķiet, ka tie nu gan jau ir griesti, bet bļa, katrs nākamais posts ir kā griestu paaugstināšana. Stulbums, omg, es vairs nespēju izturēt šo spriedzi, kāpēc es vispār rakstu kko tik idiotiskam virtuālam tēlam. šīit Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 Neuztraicies par mani raprock man ta ir draugi reaalaja dziive, bet ja virtuaalaja dziive es gribu ar kaut ko izcelties bet man nav iedzimtu talantu, ka ziimeet, cs pr0 skill spawn vai veel kaut kas ar ko man izcelties ar sakariigajiem postiem? huh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 (edited) labāk mirsti, atvieglosi šo pasauli par vienu mudaku EDIT: aliņi beidzās smartass EDIT:WARNING, NEW SKYPE VIRUS, spreeadojas caur kontaktu lovely.rebecca_28 (nēesmu inficēts, neapstiprināju.) Edited June 28, 2009 by Kuilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 tā ka forumā tiešām pēdējā laikā nav daudz ko laba, ko rakstīt, izdomāju, ka jāpalasa kaut kas no vecā labā gign zelta fonda un ķēros klāt vienam no maniem mīlākajiem topikam - ojāra pinkija seksuālās orientācijas atmaskošanai un kārtīgi izejot šim cauri, mani sāk mākt tāda nelāga sajūta, ka tik mūsu wl.media ar nav gadījumā mazs tāds gejelis. protams, ka tam ir nepieciešama arī argumentācija. tā, viņš nepārtraukti mēģina pievērst uzmanību mums, gign foruma apmeklētājiem, kas 99% ir vīrieši. tā, mēģina pievērst uzmanību vīriešiem. check šis ietusē un dzer aliņu ar krutajiem gotfrag čaļiem, nevis ar sievišķā dzimuma pārstāvēm. tā dod priekšroku vīriešu sabiedrībai. check diemžēl ir vēls un man gribas doties uz migu, kā arī mana daiļrunība pat nestāv tuvu ojāram, bet es domāju, ka sēkla ir iestādīta un jūs pārējie esiet laipni lūgti, prezentēt pārējos pierādījumus pro un kontra, lai mēs varētu nonākt pie secinājuma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Tu tiešām esi daunis? Man vnk nav ko tekt, jo tavu stulbumu lasot es sapisu smadzeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Brauc ar mani mož uz tiesto? Sadzersim, palēkāsim pie tiesto muzona yoo! Parunāsim par dzīvi, man ir ko teikt tev, ko negribu atklāt publiski. Mēs pagaidām esam braucēji 5(2dzeki, 3meitenes) Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 Ja tev vispār būtu smadzene... nē nēesmu gejs, vienkaarshi sievietes taa netusee ka viiriesi tadel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Tu arī esi gejs? Neņem ļaunā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 nē nēesmu gejs, vienkaarshi sievietes taa netusee ka viiriesi tadel... Kā tas jāsaprot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Neņem ļaunā.. yooo, Tu neesi rēcīgais? Jap esmu gejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Aaaaaaaaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 lielaka dalja sievietes zin normu un nepiedzeras ka pedeejie lopi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Kurā gadsimtā tas bija? Tagad drīzāk ir otrādi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 nedirs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 (edited) ak man jeezinj... es tak teicu ka tie zilo čati ne pie kā laba nenovedīs Grūti šitajos tekstos iedziļināties, bet Es par "YO! ES C-WALKERS! Kas Tu?" aidā! uz priekšū! Edited June 28, 2009 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
preteklis Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 a tas chalis ar liiko rokaa pie webkameras biji tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Tā, beidzot esmu izlasījis šo topiku, jā, tas bija diezgan smagi, bet varbūt tā vērts. Vienmēr mēģināju ignorēt viņa topikus, jo riebjas, ja čalis mēģina izcelties(pievērst sev uzmanību). Tu neesi tukša vieta, tāpēc, domāju, ka arī tu tiksi pamanīts. Tam nav vajadzīgi stulbi ēntie topiki par to ko varētu izdarīt un ko nē, vienkārši, tas ir jādara, nevis par to vēl ēntās reizes runāt. Atrisinājumi ir dažādi, pie kopējā nenonāks, jo vienmēr būs kāds kurš nepiekritīs(varbūt nē, un es kļūdos(es tā domāju)). Bet tomēr, varbūt pārspīlēju ar secinājumu, ka gign krīt uz leju, tā normāli padomājot, ir dienas kad parādās vairāki topiki, ir dienas kad parādās viens/divi topiki, ar to īstenība pietiek. Nav jācilā tēmas kuras sen ir izrunātas. Man patīk tas pats "Nakts rīta spams", kur dažkārt var izlasīt arī diezgan patīkamus postus, bet dažreiz arī jāseņemās, lai izlasītu kaut ko no turienes, piemēram, tie paši gūdmēn posti, es vienkārši viņus ignorēju, apriebies lasīt postus par vienu un to pašu, tur vajadzētu sākt dalīt wārnas, jo tas varētu skaitīties kā spams, citēts savs iepriekšējais posts, ja tā to var nosaukt. Runājot par vasaru un tās saldumiem, jā, tā ir tāda rūgtā patiesība, beidzot daudzi izlien no savām mājām, lai paskatītos uz plašo pasauli kurā dzīvo. Tas ir fakts, tieši šajā sadaļā vienmēr dominē cilvēki kuri jau ir sasnieguši pilngadību, dažkārt arī viņi pazūd un diemžēl nav šeit tik aktīvi kā vienmēr, parasti jau tas ir vasarā. Uz rudens pusi jau visi sāk savilkties mājās un beidzot sāk atzīvināt šo vietu, bet tā taču nav vēl uz miršanas sliekšņa? Ir vēl daudzi citi kuri ieiet šeit un uzraksta. Vecumam taču nav nozīmes, man nesen palika 17, (forši, vēl gads un pilngadība) šeit uzturos jau no 15 gadu vecuma, visnotaļ jūtu, ka arī šī vieta man lika mainīties uz labo pusi. Visas foršās wārnas kuras esmu saņēmis(izņemot vienu(nē, divas tomēr)) licis padomāt, ko es daru nepareizi? Varbūt arī dzīvē kaut ko daru nepareizi? Vienmēr esmu meklējis jautājumus kurus sarežģīti atrisināt, forši, protams, ne vienmēr veiksmīgi, bet pagaidām viss iet gludi. Ko es ar šo gribēju teikt? To, ka tev steidzīgi ir jāmaina sava attieksme, tādu internet draugu nav, draugs ir cilvēks ar kuru tu tiešām esi ilgu laiku pavādījis kopā. Piemēram man tā godīgi padomājot ir 6 draugi, kurus tiešām varu nosaukt par draugiem. Cilvēki ar kuriem esmu pavādījis savu bērnību, kuri man ir palīdzējuši, atbalstījuši grūtos brīžos. Tavi internet draugi to spētu? šaubos. tāpēc, iesaku meklēt vai pavadīt ar esošajiem draugiem vairāk laika. Mūsu mīļais wl.media beidzot ir izgaršojis alkahola garšu. Ar to arī apsveicu. Iesaku neizrauties ar to, var slikti beigties. Kā piemēram man, sēdēt policijas iecirknī un gaidīt, kad vecāki atbrauks, nav diezko patīkami, pēc tās reizes arī vairs tik traki nelietoju. Dažkārt arī vajag izbaudīt, lai saprast kāpēc to nevajag darīt. Vienīgais laikam ko es nesaprotu ir kā var palikt atkarīgs no narkotikām, tēma protams smaga, bet šeit neesmu redzējis. Viena doma man galvā ir, cilvēki kuriem vairs nav ko dzīvē sasniegt, vienkārši viņi gandrīz paliek kā bezpajumtnieki, tāpēc grib savu dzīvi beigt lēnām? Nē, protams, ir arī tādi kuri lieto reti, kāda no tā jēga, nesaprotu. Ai, stulba tēma Man jau arī nebija viegli šeit sākt kaut ko postot, bet man laikam nebija bail, bail saņemt kādu wārn level'u. Tagad nav patikami sēdēt ar pāris wārnām, bet kā saka, no kļūdām mācās. Es nekad neesmu nožēlojis to ko esmu darījis, tas pats arī attiecas uz šejieni, man tas iemācīja ļoti daudz, var teikt, ka esmu pat pateicīgs. Foršs jautājums spešol for you, kāpēc tu te sēdi un raksti, ja tu zini, ka tevi nodirsīs? Kāpēc tu vēl joprojām esi šajā forumā, ir taču vēl citi komūni, kuriem varbūt patiktu tava kaite "uzmanības traucējumi"? Tu sen varēji nomainīt savu niku, ip or smth, kāpēc tu to nedarīji? Nē, es vienkārši nespēju saprast tevi. Runājot par blog'u, ir daudzas vietas internetā kur to var izdarīt par velti, izveidot savu blog'u. Tev tāda doma nav ienākusi prātā? Un ja gignā tomēr neparādīsies šāda iespēja? Nesaki, ka sāksi raudāt, tik un tā nevienam tas nekrata. Varbūt ignorē pats amnija postus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 topics atgādina sirdslietu aģentūru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Kāds vēl grib pateikt, ka ar šo topiku gigns ceļas uz augšu?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts