Oddish Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Neiesim tā nav oficiālā gign grupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punk- Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 nezcik reižu spiedu Play Now bet vēlaizvien nēsmu dabujis paspēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 O. Baigi patīk spēle. Rīt jāspēlēt vēl. šodien jau visu dienu non-stop sēdēju Ar Commando klasi ir ļoti grūti iziet daudzus Mission. Rīt jāizprovē būs Gunner's. Pagaidām 8lvl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 spele laba ... tik briziem viegli tikt ieksa ..briziem ilgi ! kadi jums apm lvl ir ? un ja man preti stajas kads 10 lvl lielaks , tad grutak nokilot vinu ? jo biezi vien itka esmu 3x vairak trapijis vinam neka man, bet mirstu es ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 (edited) 11lvl guners ruļit Seaside skirmish mana favoriit mape Edited June 28, 2009 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Ā, vakar atklāju foršu vietiņu, varētu teikt takā bug, jo tur nav domāts sēdēt. Mape - Buccaneer Bay. Tur vienā vietā var tikt augšā ar lidmašīnu lidojot. Ja aizlido par tālu, tevi sāk vākt(tipa skaita sekundes un tev jāiet atpakaļ kartē), bet tur neliek lekt nos no klints, bet gan apstāties pie malas. Ja tu esi ar Sniperi, tad no augšas visus īzī vāc nost, pat nesaprotot no kurienes viņu šauj Vakar no turienes sēžot novācu 14 nemirstot Atzīmēta tā vieta kartē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Jimba pastāsti kā tu ar gunneru spēlē? Man nekādi nesanāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Man Gunners, nepatīk, lēns, neprecīzs Mož Soldiers būs normāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punk- Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 es tgd ar Soldier spēlēju. spēlē baigi iepatikusies, līdz kādiem 3 naktī spēlēju ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Nu jau esmu 12lvl. Uzkačā šildu un frenzy fire skren barā un tik ber vakar tā izārdiju bariņu ar 5 cilvēkiem. Un parastais shotgans no tuvuma vispār ir spēks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 vakar tā izārdiju bariņu ar 5 cilvēkiem. Un parastais shotgans no tuvuma vispār ir spēks! WRONG BITCH! Es arī domāju, ka tas ir zajebis, bet pamēģini noņemt visus pointus nost no skiliem, tad uzmakso 5lvl ķegli un pārējos pointus uz shieldu vai arī vienmērīgi saliec. Tad, tajā brīdī, kad ieleksi kaudzē, vai arī tev uzbruks kāds Soldiers ar degošajām lodēm, izmet ķegli un uzšauj pa to, ar 5lvl ķegli efekts būs vienkārši awesome. Btw, man apnika spēlēt ar Gunneru, paspēlēšu ar Soldieru. Oddish, kad spēlē ar soldieru saliec uz sākumu 1 punktu iekš degošajām lodēm un pārējos uz medkitu, uzreiz jutīsi atšķirību. Pēctam, kad max medkits, turpināt degošās lodes. Vislabāk staigāt protams kopā kā mēs ar Jimbugu, viens Soldiers/mediks otrs Gunners/Ķeglis. Mans Soldiers - AinCiz Mans nepareizi sakačātais Gunners - AinCizz Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 speleju ar gunner zbs rasha visus nemu tada azarta esmu iegajis jums tadi pasi niki ka foruma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Mans Gunners JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Jimbuga, kāpēc ņem tieši Royal, nevis National? Sūdīgi tas, ka man visi ir National, bet jums Royal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Kads nezin, kapec man sitadu izmet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Cik pret cik parasti sanāk spēlēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 8vs8 vai 10vs10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) oi nav tik debīli cik biju domājis, paspēlēju ar komando, tīri interesanti raundā vidēji sanāk 10 no 50 killiem dabūt man Reāli patīk piemest dinamītu pie tanka, tā kad pielīp un čalīši pat to nepamana, tik reāli. Edited June 29, 2009 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Nezinu vai patiks, bet izmeiģināšu. Man vairāk patika Battlefield 2 un patīk arī tf2, tapēc šovakar vai rīt janovelk un jaie4eko. Bet karte ir milzīga un vai tad 10x10 nav par maz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Skam, ir visāda izmēra kartes un tici man, nav par maz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Jā es jau sakačāju medkitu max, bet pieliku pie "WH" vienu. Dažreiz baigi noder, kad stress ņemt lēnu karogu. Šas 12 lvl būs jauns punkts - to pie lodēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 A pēc kādiem kritērijiem dod pointus. Ik pa 2viem, vai katrā levelī vienu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) BACC man neiet!!! Es nevaru ielogoties man raada visu laiku ka es vienkarsi nepareizi kaut ko ievadu uz e-mail ar nenak nekas + uzstaisiju cipa ka pazaudeju paroli lai aizsuta uz e- mail, a man saka ka nav registrets uz tadu e-mail chars nemaz.. pff lvl offf Kads nezin kas pa lietu vai serveris uzkaries? EDIT : a hvz , kas bij kr4 tagad vis kartiba p.s gunmares rule rusha visus p.s.s a ir vairaki serveri uzreiz ? nu vai tikai viens? Edited June 29, 2009 by desina Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 uz e-mail ar nenak nekas + uzstaisiju cipa ka pazaudeju paroli lai aizsuta uz e- mail, a man saka ka nav registrets uz tadu e-mail chars nemaz.. pff lvl offf Kads nezin kas pa lietu vai serveris uzkaries? Ej caur šejieni un reģistrējies TE nezinu, kas tev tur neiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andronomons Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Spēlēju kopš closed beta's, pēdējā laikā nav sanācis uzspēlēt , bet re mans snaiperis http://www.battlefieldheroes.com/heroes/191887260 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now