Traffic Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 (edited) Kāds šo spēli spēlē? Es gribu zināt, kā tikt tālāk par vietu, kur jāatrod sarkano minionu hive. Esmu iesprūdis vietā, kur pie tās svētās statujas tiltu sargā trīs tās vecenes. Kā lai to veceņu midzeni novāc? Nevar pie viņa tikt klāt, mēģināju arī ar sarkanajiem minioniem, bet tie laikam tik tālu tās ugunis nemet. Netā walkthrough vēl nav. Spēle vispār combat ziņā pagaidām nav tik grūta, bet atkal ir vairākas vietas, kur jādomā, ko darīt. EDIT: Nu ja, tā parasti ir, kad pusstundu vienā vietā nočakarējies un beidzot uztaisi topiku, pēc 5min tomēr tiec tālāk Stulbi sanāca, ka izrādās speciāli bija jāatlasa tikai sarkanie minioni nevis visi kopā. Edited June 26, 2009 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Heh, es tieši tagad kačāju 2 daļu. Pirmā daļa un expansions bija baigi foršas spēles. Cerams, ka ši ir tik pat forša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 26, 2009 Author Report Share Posted June 26, 2009 Pirmo neesmu spēlējis. Spēle man liekas toč ir baigi feina, arī smieklīga. Tagad esprūdu vienistabas telpiņā ar vienu sumo-briesmoni, vēlāk būs jāpamēģina ar sarkanajiem minioniem viņu novākt, bet tā pat es diez vai tad tikšu ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amols Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 tak uzreiz šitāda veida spēļu lietas uzgogglēt vajag vai youtubē pasties kā to vietu kāds izspēlē, varu derēt ka tu atradīsi pāris sekundēs, nevis cerēt, ka kāds te būs izspēlējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Tad jau vairs nav jēga spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 27, 2009 Author Report Share Posted June 27, 2009 Tur jau tā lieta, bet tur toč likās, ka esmu iesprūdis un tomēr, amols, iemācies lasīt. Teicu, ka netā walkthrough vēl nebija, tagad gan jau ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Es ar nokačāju, paspēlēju. Pirmajā brīdī liekās smieklīgi. Tagad jau esmu izaudzis liels un faitojos ar pirātiem vai aks tie tādi un situ roņus XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amols Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 un pajautāt kādam, lai pasaka priekšā ir jēga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Kā būtu ar iespēju >izdomāt pašam< ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 27, 2009 Author Report Share Posted June 27, 2009 (edited) Kr4 spēle jau man riktīgi patīk, bet ir viens mīnuss. Teiksim uzveicot vienu bosu spider queen, spēle uzreiz saglabājas, bet pēc tā seiva uzreiz bija entās dārgumu lādes, kurām pēc tam tikt pakaļ nevarētu. Tā nu man it kā vajadzēja spēlēt līdz nakamajam autoseivam, ko es neizdarīju līdz ar to pazaudēju ~3k zelta. Un tagad tā vien šķiet, ka būšu iesprūdis, jo spēle nogļukoja. Viens boss pūķis iestrēga uz vietas, un es izdomāju, nu nekas, pieveikšu vēlreiz. Mani aizmeta labu gabalu pirms tās vietas mapē, bet quests vēl skaitījās tas pats un tikt pie tā pūķa vairs nevaru. Liekas, ka esmu tuvu spēles beigām, bet vai tikšu galā ar to gļuku, redzēs. Btw, man ir Apocalyptor sitamais. edit: http://community.codemasters.com/forum/sho...amp;postcount=8 šis palīdzēja. Edited June 28, 2009 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 Spēli izgāju. Man jau nu ļoti patika. Vēl tikai ~700 gnomi jānovāc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now