Jump to content
GIGN Forum

Overlord 2


Traffic
 Share

Recommended Posts

Kāds šo spēli spēlē? Es gribu zināt, kā tikt tālāk par vietu, kur jāatrod sarkano minionu hive. Esmu iesprūdis vietā, kur pie tās svētās statujas tiltu sargā trīs tās vecenes. Kā lai to veceņu midzeni novāc? Nevar pie viņa tikt klāt, mēģināju arī ar sarkanajiem minioniem, bet tie laikam tik tālu tās ugunis nemet. Netā walkthrough vēl nav.

Spēle vispār combat ziņā pagaidām nav tik grūta, bet atkal ir vairākas vietas, kur jādomā, ko darīt.

EDIT: Nu ja, tā parasti ir, kad pusstundu vienā vietā nočakarējies un beidzot uztaisi topiku, pēc 5min tomēr tiec tālāk :D Stulbi sanāca, ka izrādās speciāli bija jāatlasa tikai sarkanie minioni nevis visi kopā.

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

Pirmo neesmu spēlējis. Spēle man liekas toč ir baigi feina, arī smieklīga. Tagad esprūdu vienistabas telpiņā ar vienu sumo-briesmoni, vēlāk būs jāpamēģina ar sarkanajiem minioniem viņu novākt, bet tā pat es diez vai tad tikšu ārā.

Link to comment
Share on other sites

Kr4 spēle jau man riktīgi patīk, bet ir viens mīnuss. Teiksim uzveicot vienu bosu spider queen, spēle uzreiz saglabājas, bet pēc tā seiva uzreiz bija entās dārgumu lādes, kurām pēc tam tikt pakaļ nevarētu. Tā nu man it kā vajadzēja spēlēt līdz nakamajam autoseivam, ko es neizdarīju līdz ar to pazaudēju ~3k zelta.

Un tagad tā vien šķiet, ka būšu iesprūdis, jo spēle nogļukoja. Viens boss pūķis iestrēga uz vietas, un es izdomāju, nu nekas, pieveikšu vēlreiz. Mani aizmeta labu gabalu pirms tās vietas mapē, bet quests vēl skaitījās tas pats un tikt pie tā pūķa vairs nevaru. Liekas, ka esmu tuvu spēles beigām, bet vai tikšu galā ar to gļuku, redzēs. Btw, man ir Apocalyptor :) sitamais.

edit: http://community.codemasters.com/forum/sho...amp;postcount=8

šis palīdzēja.

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...