EDD Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 izmanto lietderiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
^DrakE^ Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 labaak palika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 kur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^DrakE^ Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 :superlol:Forget it Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^DrakE^ Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 nafig tu man visu laiku liec warn klaaat zb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 oh why dont somebody just restrict him from posting again Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ES? atvaalee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^DrakE^ Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 nesen man aizvakar man bija 0% shodien jau 50% ko es daru nepareizi? un nafig man ir tik ... vaards zem bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 varbuut pameegjini izlasiit vaarnu iemeslus oh you dunno how.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ko es daru nepareizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GameR Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ja atvainoiet es nepareiz pateicu,agrak bija tada krievu spele ZENIT,tada pati ka CS un es to pereputaL ar CS , ja CS 6 gadi un ZENIT +2 gadi,tur ari bija T un CT ari bija headi tikaj tas ne bija online game, Nu a ka tur ar manu banu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GameR Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 komanda ar kuru es piedalos saucas 100gram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Zenit un Cs ....... nu praktiski tas pats .Tur arii bija headi ,labs ,katra spelē ,ja neesi pamanijis ir galvas datora atveidotajiem cilvekiem .Kautka tu čalīt pinies pats savos vaardos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elwyz Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 es gatavojosj WCG u tapec sauju galva Nee nu shitas teikums vnk ownzz! Lai taadu izdomaatu ir jaabut iekshai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 nesen man aizvakar man bija man arii nesen bija aizvakar, bet veel nesenaak man bija vakar Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 tu ko Pain, vai tad nezini, ka 7. juulijs (kad dreikam bija 0%) ir aizvakardiena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 tu ko Pain, vai tad nezini, ka 7. juulijs (kad dreikam bija 0%) ir aizvakardiena? nee, 7. juulijs man nebija tik nesen kaa vakardiena, bet visnesenaak bija tikko p.s. nebiju ieveerojis, bet nu varbuut dzhekinjsh no pagaatnes p.p.s. Ehhh, cik gan par to nav runaats taados forshos seriaalos kaa "PSI Faktors" Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Dr.P , vecais avatars bija foršāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Dr.P , vecais avatars bija foršāks hmmm... kaa lai tev to taa pasaka? Ble, man pilniigi piedirst tavas, vai kaada cita domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Uu . Jūtu naida smaku. kljuuda, kljuuda. domas nav fizisks objekts . tās nevar piedirst. pareizāk būtu teikt man pohuj tavas domas, vai man vienalga ko tu domā par manu veco avataru kurš bija foršāks par jauno. Un paprasi kādam uz ielas, lai tev pamāca manieres cienīt cita viedokli Gaidu fleimu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 hmmm... pirmkaart es tev veleetos pastaastiit, ka vaardu "piedirst" muusdienaas vairs nelieto tikai ar noziimi "nolikt kluci", "izvadiit no sevis to negatiivo", galgalgalaa "kakaat"... Sho vaardu lieto arii paarnestaa noziimee, bet tev, sjkjiet, to nesaprast. Protams, man tavs viedoklis ir ljoti svariigs (NEEE), bet nu tev arii jaasaprot, ka man nav jaaciena tavs viedoklis, jo nu... pidinju viedoklis neskaitaas. aa jaa... 2kaart, tev maate nav maaciijusi, ja nav nekas labs sakaams, tad labaak paklusee p.s.vajadzeetu laikam forumaa taadu komandu "pidinj aizveries", bet nu labi iztiksim... Pashalik pietiks ar to, ka pastaastiishu tev, ka mani tavas domas neinteresee, un es ticu, ka es neesu vieniigais. Vareetu pat nodibinaat klubinju "Tie, kam neinteresee suuda domas" (tas nav apvainojums, vienkaarshi "poop" gandriiz vai tas pats suuds ir), vieniigaa probleema ir taa, ka tad shajaa klubinjaa buutu gandriiz visi pasaules iedziivotaaji, iznjemot, protams, tevi un tavus vecaakus (vinji tur nestaatos, lai neievainotu tavu vaajo psihi) p.p.s. es ceru, ka izteicos saprotami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Viesis_GameR Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 jus par mani neaizmirsat? kas ar to banu? mans IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Viesis_GameR Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 mans IP 80.233.214.44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now