GooD`MeN Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Nu ko Jāņi jau atkal klāt Nu ko es pats svinēšos Jurmalciemā,Liepajas rajonaa pie Bernātiem Ar tuvākiem draugiem,šašļiks,dārzeņi un mana kaste alus Mana foršā mini telts,kurā arī ar n0r3k`u kopā sagulēts A kur jūs svinēsieties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksss Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Aizkraukles rajons, sērene. Sašļiks 10 kg Alus ~60 pudelēm Cēsu Svīnētāju pilna, ieskaitot savējos. Edited June 22, 2009 by Spoksss Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Rojā, pie labākā drauga. Māja meža vidū, bez faking kaimiņiem. Pirts, liels ugunskurs, jūra. Viss kā pieklājas Tulīt stibīšu uz Iki pēc Aldara Gaišā 10-pakas pa 2.99Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Mazirbes vai Irbes upē ar draugiem Edited June 22, 2009 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 22, 2009 Author Report Share Posted June 22, 2009 Fuij cash kauns ko tu ar 10paku domaa iesaakt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 ko tu ar 10paku domaa iesaakt? cepjot sašliku liet viršu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Lielvarde, uz salinas ka jau katru gadu daudz tautas, visi pazistami [nu dazreiz kads prosto no rigas atbrauc lai ar musejiem pakasitos bet nu tapat beigas dabu pa purnu.] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 ko tu ar 10paku domaa iesaakt? Manos plānos neietilpst piedzerties. Līdz Iki bija tālu jāiet, SuperNetto atradu Lāčplēša Dzintara 4-paku par 1.15Ls (pudele 0.29Ls). P.S. Dirsties parasti sāk vietējie un nereti paši atraujās. Protams, pēc tam tiek sazvanīti vēl miljons citi vietējie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 es īpaši neko nesvinēšu, sēdēšu mājās, uz balkona pacepšu šašļiku un skatīšos x-files! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Pie ezera ar 10 Tērvetes sencīšiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 rīt braucu iepirkt kasti bauskas gaišā, tad skatīšos, uz kurieni mani vedīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Da bija daudz variantu ar draugiem utt, bet tagat pat isti vel nezinu, bet tākā sie ir vairāk savejo gimenu lokā svetki, tad jau visticamak tā arī sogad darīsu svinēsu ar savējiem radiem (jo pedejos 2-3 gadus parsvara ar draugiem). Edited June 22, 2009 by C-RusH Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Bļē, rīt uz divām dienām atbrauks divi draugi, pilna dirsa ar Ulmaņlaika kvasu, šašļiķi, dārzeņi, siers, cits dzeramais. Kar4 rīt būs l@b@ diena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Jā, šogad arī šīm pasākumam tā stipri gatavojāmies, cerams, ka viss izdosies. Galvenais, lai es kaut ko nesalaužu, man tā bieži vien gadās. Kaut kādas 4-5 kastes nopirktas ir jau, varbūt rīt vēl paņems, ēdamais arī jau sapirkts, tā nu prāts jānostāda tā, lai nepieliktu stipri mūli. Btw cash, pirms pāris dienām domāju, varbūt arī braukt uz Roju, bet kā pārdomāju, labāk turpināšu tradīcijas un dzeršu ar bērnības draugiem, kā tavu draugu sauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Mašīnā stav 5 kastes pilzeniites. Šašliks u.t.t. Vecpiebalga kkur ellee dirsā Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Tepat Baltezera krastā, lekšu pāri ugunskuram un nēsāšu vainagu, jo esmu Jānis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Tu tikai nepiedzeries 0.5% nav joka lieta. Viņam vasarnīca nedaudz aiz Rojas. Šaubos, ka zini. Rihards F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 pa Ilgiem laikiem svinēšos pie mājām, ģimenes lokā ar pāris tuvākajiem draugiem un pāris meitenēm. Divas kastītes alutēna, nedaudz gaļas, nedaudz dārzeņu. Nekā īpaša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Man pašam ir vairāki varianti gan Engurē, gan Ventspilī, gan Talsos, bet pats neko vēl nezinu, pat nezinu vai vispār kaut ko šogad gribu. Rītdien skatīšos ko pats gribēšu un vai būs motivācija kaut ko darīt Cash, nejau Feldmanis? Edited June 22, 2009 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Jāņi jau rīt,bet tolkam nezinu kur svinēšu,gan jau kā pārējos gadus .. Uz pēdējo mirkli kādam pazvanīšu un kkur aizmaukšu. Bet nekur tālāk par Rīgas robežām,cik ir bijusi pieredze ārpus Rīgas dzert,vienmēr itkā viss ir saplānots. Bet no rīta pamostos kautkur ellē d1r5ā,pohains,ar nepazīstamiem,un nu plānoju kā tikt mājas. Nu i nafig,šogad pārmaiņas pēc tā prātīgi svinēšu.. Alus,Siers,gan jau kāda gaļa un sava kompānija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 (edited) cash mulkibas mes esam miermiligi pacani, ar kkadiem 4 iznemumiem kuri chista pasi kasas un 90proc pasi kasas pie mums piem aizpagasgad 14 pacani acpardija 1 musejo nu protams bija tada pasa reakcija un mes atnacam 30+ pluss. Manliekas katra publiskaja tusa ir tadi kas brauc kasiities, piem pagasgad tur paxodu bijam tikai vieteejie un jani bija vnk zjbis, manliekas pat neviena kautina nebija + es satiku savu mazotnes draugu Slavu kuru es 13gadus nebiju saticis tobish mes bijam draugi kad man bija 2 or 3 gadi x] p.s es pats nevienam neuzbruuku un nemaz neesmu tik speecigs es tik saku kas te kaa x] Edited June 23, 2009 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 ar tām acpārdīšanām tā uzmanīgi, tu izklausies spēcīgs. Novēlu prātīgus jāņus. Sargājiet sevi un arī dievs jūs sargās. Tiekamies pēc svētkiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Es svinēšu vispirms Līgo, nezinu kā jūs!Sāksiet ar Jāņiem un pabeigsiet ar Līgo? Abus šos svētkus svinēšu Saldus raj. "Lašupē" pie klasesbiedra.Viņš teica, ka varētu būt kādi 30 cilvēki pie viņa.Katram jāmet pa 6Ls. Diezgan traki ņemot vērā to, ka es vakar vienam čomakam atdevu 9Ls - parādā biju.Un tagad man nav naudiņas, bet gan jau līdz vakaram kaut ko sakasīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GmbH Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Užavas apkārtnē ar draugiem un užavniekiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 bļe, šogad nesanaks svinet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now