Jump to content
GIGN Forum

Skolas


Seen
 Share

Recommended Posts

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Uz vidusskolu, jo uz tehnikumiem un šitām pārējām muļķībām iet tie, kas nevar tikt normālās vidusskolās, bet nu, izskatās, ka Tu jau visu esi nokavējis, iestājeksāmeni tak jau sen beigušies.

Link to comment
Share on other sites

Ja viduenes iestajeksameni beigušies taka vakar parunaju ar skolotaju no RCK ( pazinja ) pec janjiem eju iesniegt dokumentus un močit iestaj eksamenu zimešana lol. :D Meiginašu tik uz arhitektiem.

Beefs tapat var turpināt sukaat liko un parejiem paldies. Varat slegt ciet ;)

Link to comment
Share on other sites

Karoch es aizgaju uz RTK par Programetaju. (Izvelejos tur pat uz vietas kad pieteicos). Tagad pabeidzu 1 kursu. Īstenībā ja godīgi es pat nedomāju saistīt savu dzīvi pa visiem 100 uz programesanu. Ceru pec RTK iet uz turibu , gribu veidot savu biznesu, saistiba ar moto (moci, piederumi utt. ) Un pat trasi savu izveidot :) Man pat tagad ir zinama vieta kur es vinu centisos mos realizet un izveidot ka oficialu starptautisku trasi. Un tad ari iret mocus utt. Bet tas kamer tads mans sapnitis kuru piepildit bus smagi jastrada. Programesana man bus mosh ka piepelnishanas :)

Moš kād szin tajā turībā arī kautko gudru iemāca. Vai vienkārši nosists laiks.

Ko es varu teikt par viduskolu. Viduskola ir suds , salidzinot ar Koledzu. Jus tur vienkarsi atsezat laiku un 12 klases uzrakstat eksamenus un amen (Kada jega?). viduskola ir piemeram 300 stundas vesture lai noliktu eksamneu mes to pasu vielu iznemam uz pusi mazak macibu stundas. SO? Un galvenais ka nemaz sliktak nenoliek ka viduskolnieki. :D Matemātika ! Jau nākam gad man jāliek būs Matemātikas eksāmens (Ja es ietu viduskola es vel guletu 11 klases sola.). Pec tam man ies jau Augstākā matemātika. Kamēr jūs tikai vēl gatavosities 12 klases eksāmenam :D

Koledza loti lidziga sistema ka Augskola (Maca,Atieksme,Stundu garumsutt.) un ir loti viegli pielagoties jo tu 4 gadus esi bijis lidziga macibu iestade. Kamer viduskolnieks ka no laivas izmets jutas.

Vel viens rikols ir tads ka pec 4. kursa beigsnas tu vari vienu gadu aiziet uz (Taja pasa RTK) uz koledzu nomacities vienu gadu 1 gadu un uzreiz augskola ejot vari doties pataisno uz 2 kursu jo tas zinashanu limenis atbilst jau 2 kursam un nav liela jega ar nobiem sedet 1 kursa jo tu vienkarsi visu to ko tur maca zini !

Edited by Dievs.
Link to comment
Share on other sites

Pats tur macos arhitektos. pirmo kursu pabeidzu peec 9taas.. Par metematiku - viegli nav bet to atsver tas ka lielaka dalja parejo macibu prieksmetu ir pilnigs fufelis. UN tas, ka ir daudz matematikas tev netraucees eksamenaa.

RCK grutakais ir iestaaties, peec tam jau..

atvainojos par to, ka neizlasiju parejos postus.

Edited by 665
Link to comment
Share on other sites

Nu ja es netieku arhitektos mani parmet uz burvniekiem tjip ta sarunajam.

Dievs man lidziigas domas par vidusskolu

665 paldies vismaz kadu informaciju sniedz :) nu matene uz 4niekiem iet taka gan jau kka izvilkshu. pasedešu vairak pie gramatam. Un kas tev bija jazimee iestajeksamena?

Link to comment
Share on other sites

2. Golfs, kuru varēja labot ar kuvaldu, jau ir novecojis transportlīdzeklis, tā ka bez zinībām arī te vairs neies krastā. :muahaha:

Varbut izradas, ka tev nemaz tik loti nepatik visu dienu sedet pie datora un sakupusham programet, bet gan tavs patiesais acinajums ir armija un sievieshu izvaroshana kara laika. Bet ta ka tu esi tik labs ar datoriem, tu ta isti sakuma nesaproti.
Sounds like me, muahahaha! :khehehe:

Kāda problēma novilkt vidusskolā 3 gadus? Zinot, kāda ir average Rīgas (par dziļiem laukiem, kur ir vēl trakāk, pat nerunājot) vidusskola, man grūti iedomāties, kā tur var būt par grūtu.

Kaut gan nē - ja tā ir problēma, tad labāk tiešām iet apgūt arodu, lai ātrāk var beigt gurķošanos un ķerties pie reāla darba. Kaut kāds labums vismaz būs un varēs dzīvot.

Link to comment
Share on other sites

es iisti neatceros. bija kubs, cilindrs, piramiida laikam. nu figuuras jazimee iestajeksamenaa, bet reali tur jaiet uz sagatavosanas kursiem(vismaz es bez tiem netiktu, domaju ka citi ari nevaretu) , kur iemaca visas fignjas - perspektiiva utt. protams bez lineala viss notiek XD

lai tiktu buuvniekos nekadam spozhajam pratam nav jabuut

Edited by 665
Link to comment
Share on other sites

Nu, bet prikols kur tagad iet macities buvinzinierus vai arhitektu. Sitie lautini tagad bez darba Riga sezh. Un sedes vel labu laiku. Labakaja gadijuma pec 7 - 10 gadiem atkal paradisies perpektivas. Braukt uz arzemem? CMON! Tur tada pati zhopa ka pie mums.

Tad varbut kaut kadu lauksaimniecibu vai ko tadu apgut...

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Tur nu gan tu kludies, tas nenozime ka cilveki kuri iet tehnikumos , apgust amatu + profesiju nevar tikt normalas vidusskolas . Varbut viniem intrese tiesi ta profesija pienemsim tur automehanikis vins apgus to profesiju + sanems vidusskolas izglitibu. Nevis nosedes ka durnis 3 gadus vidusskola un neko nebus ieguvis tikai vidusskolu.

macho saka:

moš tev vienkārši jau iet strādāt par automehāniķi? Ja jau tu nevari pavilkt mācības, tad ko tur daudz sevi apgrūtināt?

Tu laikam iedomajies ka ta ir baigi viegla profesija ne? Tas laikam tadel , jo vienigais ko tu maki salabot ir tavs divritenis . Ja vins ies pa automehaniki vinam vien tas pats bus kas vidusskola matematika , lv , literatura , fizika , var teikt gandriz visi prieksmeti kuri ir vidusskola.

Otrs , nomacisies vins tos 4 gadus , ja gribes vares iet macities par indzinieri.

Edited by JuiCe
Link to comment
Share on other sites

http://www.isec.gov.lv/eksameni/statistika.../stat2008.shtml aizejiet izpētiet, kā eksāmenus liek tehnikumi salīdzinājumā ar vidusskolām, uzskatāmi sliktāk.

Nu es personigi nepazīstu nevienu, kas aizgājis uz tehnikumu ar riktīgu domu tur mācīties, pārsvarā tur iet krievi, lauķi un idioti no Rīgas, bet tas tikai no manas personīgās pieredzes.

Link to comment
Share on other sites

Beef pasaki labak kas tagad nesež bez darba?

665 ja man ari bus jaiet... 30Ls kursi laikam maksa.

myth tik aprobežots viedoklis mani nu galigi neinteresee...zinu daudzus kas aiziet uz vidusskolu un saka nahuj es gaju reali papist 3 gadus?! Bet nu tas ir ka kuram... man to videjo nevajag tik loti jo plaaani nav no lielajiem. Tapat varu saderet ka te lielaka dalja aplauzisies ar saviem nakotnes planiem un ka jau teicu SLEEDZAT CIET.

Link to comment
Share on other sites

Seen tie,kas tā saka ir idioti. ;)

Uz tehnikumiem etc iet pilnīgi nemotivēti cilvēki(ne jau visi,protams,bet vairākums),kuriem viss vienalga,uz vidusskolām ,puslīdz labām ,iet motivēti cilvēki,tevi gan varētu pieskaitīt pie nemotivēta cilvēka,kurš tos,kuri izsaka savādāku viedokli sūta dirst.

slēdzat gan labāk ciet,jo Seen ,tu tāpatās nekas vairāk par viduvējiību nebūsi. ;)

Link to comment
Share on other sites

Nu es domaju, ka tuvakaja nakotne labi ies lauksaimniecibas nozarei. Elektronika - mikrokontrolieri + programesana bus perspektiva nozare. Varetu ari but, ka kimikus zeme nemetis, bet nu koncentrejamies uz lauksaimnievibu, jo cilvekiem laikam driz nebus ko est. Televizorus jau needisi. MAnuprat kaut ka ta varetu but.

Izvelies tadu sferu, kura ir mazaka konkurence. Tas ir loti svarigi. Jo tava izvele grutak naks, jo labak pec tam tev pasham bus.

Nu es ta domaju.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Un tu jau toč nebusi mca :*

edit: Beef tur jau ta lieta ka es ilgi un dikti domaju... aizgaju uz to smirdigo skola 2009. bet ta visa padarišana ta sapisa pratu. Izmetu visus tos bukletus nah musaraaa.

Edited by Seen
Link to comment
Share on other sites

Nu ja negribi attapties "failed state" pec paris gadiem, tad labak izvelies tadu skolu, kura NENORMALI moci eksaktos priekshmetus. Matematika, Fizika, Kimija, Geometrija - tie ir priekshemti, kas trene domashanu un fishku!

Zinasi to, tad ari visu parejo varesi izdarit.

Es esmu celis maju, remontejis motociklu/masinu, taisijis elektroniku un varu ari programet virpot metinat u.t.t. Plash profils. Celtnieki to nevar.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Pa 17 gadiem es ari esmu daudz ko darijis. Labi ne tik daudz ka tu bet stroikā rukājis esmu 2 vasaras pec kartas ši laikam bus ka 3.

Eu baigi forši uzzinaju to ka RCK direktore ir pazistama krustmatei. nice

Man vnk ir ta ka arhitektuura neželigi patiik. Nezinu kapec bet patiik... interesanti liekas. Labi varbuut darbs nebus u.t.t. bet man tak vel viss priekša izmacišos par arhitektu varu tak njemt vel profesijas klat.

Bet nu es domaju šeit nav ko diskuteet katram ir sava dziive un katrs to dzivo ka pats veelas. Vienam tas var likties nepienjemami otram viss ok. Taka chill

Beef buča tev uz dupša.

Link to comment
Share on other sites

Btw - nezinu, ko tur maca Latvija no arhitekturas, bet man chalis kaut kadu uber 4d fignju iemacijas Anglija un tas, manuprat, ir nopietni. Tapatas visas tas modernas maju celtniecibas fichas, kad maju celj roboti un tu dizaine un projekte to padarishanu. O ja - tas ir way to go.

Beef

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...