mader Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Kā jau pēc topika nosaukuma var nojaust es vēlētos uzjautāt vai kādam nav aizķērušies pagājušo gadu eksāmeni ar, bez atbildēm nav starpības vienk vēlos izpalīdzēs draugam ar mācīšanos un eksāmeni cik atceros no saviem laikiem ir diezgan labs materiāls ar ko strādāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Pats arī šito meklēju nesen, atradu tikai 2008. gada. http://isec.gov.lv/eksameni/uzdevumi/2008/vidussk/fizika.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted June 16, 2009 Author Report Share Posted June 16, 2009 2008 gada eksāmenus es ar atradu, ja nemaldos tad iepriekšējo gadu eksāmeni nekur internetā nav pieejami, pašam vajadzēja jautāt pasniedzējam lai tādus dabūtu, tad varbūt kāds tos ir uzprasījis un varētu nofotogrāfēt/ieskanēt un kkur nošārēt... vienk kad es rakstīju pēdējos gadu biju dabūjis un ja nemaldos tad pēc eksāmena uzrakstīšanas vienk kopīgā naidā ptret fiziku viņus sadedzinājām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now