Kefiirs666 Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Karoči uztaisīju serveri, po moemu 47/48 protokols vai arī 48, velns viņu zin... Tad nu man ir jautājums, ko man vajag uzlikt (kāds protokols u.t.t citi pārējie šiti), lai mans serveris rādītos publiskajā serveru listē un viņam varētu konektēt klāt stīmotie un nestīmotie spēlētāji!? Paldies jau iepriekš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong1 Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 tīrs p48 serveris, patch 47/48. add master in server.cfg, un brīnies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted June 15, 2009 Author Report Share Posted June 15, 2009 Pie velna, es tev prasu kursh protkols man ir jaauzliek un kadi konfigi (cvari) jadod est ieksh server.cfg! KO MAN UZLIKT, LAI VINSH RADITOS GLOBALAJA LISTE + VARETU STIMOTIE KONEKTOT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 taisi pēc Kiwix pamācības un viss ies. Viss ir metmod'ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 dproto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Netaisat pēc manas pamācības!!!! Tagad ir DPROTO, mans variants bija pagaidu risinājums, jo "tajā laikā", tas bija labākais ko varēja dabūt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Te ir faili ar visu pamācību un nevajag neko rakstīt server.cfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts