ANALGINS Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 kads nezin kur dabut pagajusa gada radio swh ierakstu kur fredis ar ufo sadzerusies baigos jokus laida ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 14, 2009 Author Report Share Posted June 14, 2009 bump, tiesam neviens neizn kur tos live ierakstus var dabut ? cilveki ir teikusi ka kadu laiku atpakalir kkur redzejusi, tik neaceras kur.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Par šito es nezinu, bet kadreiz outlaw'ā lika iekšā BB brokastis..moš šitais ar tur ir..nekur citur nezinu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 shito gan vajdzeetu, ta ka vinji par taam lamaam vai kamieljiem runaaja arii bija labais XD Vispaar tur forshi staastinji saveidojaas... Outlaw vairs neliek neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 istenībā jau outlawā BB ir dafiga, pats daudz lādēju iekšā kačā nost visus pagājušā gada un varbūt izdosies atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 15, 2009 Author Report Share Posted June 15, 2009 BB taks iet 9os no riita.. nevis 9os vakaraa vaig tiesi jaanju ierakstu, parejiem shitiem nav nozimes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
griMz Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 double post - izmanto edit pogu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 15, 2009 Author Report Share Posted June 15, 2009 nu ja tu nebutu tads aksts tad zinatu kapec bija dubult posts! anyhow, kadam nav ideja kur varetu uzmeklet sho brinumu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty2 Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Te dazi ieraksti! http://store.payloadz.com/go/?id=1341072 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 (edited) Es agrāk liku outlawā BB Brokastis, ir palikuši visi ieraksti vēl. Es arī zinu, par kuru ierakstu ir runa, bet tā diemžēl man nav. Pameklēšu, jo viņš bija kaut kur uploadots. Reku ir. Btw, to viņu grupējumu sauc "2 Old Babies" un viņš bija katru gadu. Googlē šito nosaukumu un atradīsi visu gadu ierakstus. http://www.sfx.lv/20...ld-babies-2011/ Edit: LOOL, man likās šis ir svaigs topiks. Damn you qwerty! Edited September 21, 2012 by pikaso 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 2009 gada topiks , kuru pacela spam bots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts