kRi Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 (edited) Uhh, jūtu Tev līdzi. Var sanākt tā, ka ilgi ņemsies ar draiveriem utt Edited June 14, 2009 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 bāc! man nesanāk :@ .. vari man pm kādas pāris bildes? plzzz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 [music] [a] [grupas nosaukums] [gads - albuma nosaukums] 01 - dziesmas nosaukums 02 - dziesmas nosaukums ... [c] [d] ... [z] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 14, 2009 Author Report Share Posted June 14, 2009 kRi, problēma ir tā, ka likšu uz portatīvā. Daļa draiveru ir iekļauta instalācijā, daļu šovakar meklēšu netā (ja vispār atradīšu). EDIT: Bļin, nebaidi Man arī Acer (5730Z). EDIT2: Paldies visiem par atbildēm! Tēmu slēgšu. Ja kādam ir kas sakāms par Hackintošiem - droši PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Kad es uzliku uz sava Acera, paliku bez WiFi un USB, jo tiem draiveri neeksistēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts