griMz Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Labdien vai pat labāk labvakar Skatos GIGN ir izveidots CS:Source serveris ,kurš pagaidām ir patukš Tātad es varētu palīdzēt dabūt tautu sareklamēt un palīdzēt ,lai pubs būtu pilns kā tf2 pubs Tākā esmu cssā viens no labākajiem spēlētājiem @ lvā man ir daudzi pazīstami draugi gan no vācijas gan no uk un varētu palūgt šiem ,lai tie uzliek nelielu reklāmu. Kādreiz bija rēgots niks @ gign.lv un spelēlju 1.6 un pārgaju uz css No admina tiesībām vissvairāk vajag gag, ban ,lai tie kas lamājas apklustu un tie kuri čito pazustu (ritmā) Adminējis esmu 2005 css.ogreland 2008 gamerix un pāris nezināmos pubos pašlaik Rollin dm,pub,cw serveriemRekomendē mani Oddish paldies, par uzmanību. ! 0:1:6274076 spiežam Edited June 12, 2009 by griMz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 A tu negribētu iedot savu linki uz CSS statiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
griMz Posted June 12, 2009 Author Report Share Posted June 12, 2009 css stati ? skaties steam nospeletās stundas cssā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Labi, nu piedo, bet tie stati ir TF2, kuros tu nēsi, un cik man zināms gign'am nav CSS serveris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Ir gan css serveris, gan css stati, kuri pagaidām nestrādā. Atbalstu, jo būs lietderīgs css jomā, ir pieredze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 domāju, ka pagaidām nevajag neko saukt un reklamēt. serveris vēl nav gatavs normālai spēlēšanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 mums ir css serveris? forši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zloy^ Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 ti navernoe 4to-to pereputal , nam o CSS poka ni4ego ne izvestno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 ti navernoe 4to-to pereputal , nam o CSS poka ni4ego ne izvestno nene, on nechevo nepereputal jest css server no on pustoj. Kas attiecas uz grimz, tad jā, zināma autoritāte. Tikai serveris nav pagaidām pilnveidots.. un tu varētu kaut cik palīdzēt viņu savest kārtībā, kaut vai ar pluginiem.. ieteikt - kurus izmantot, kurus nē. Domāju, ka ne worms,macho,samurays un citi nav īpaši ar css aizrāvušies noteikti noderētu kāda palīdzīga roka Link to comment Share on other sites More sharing options...
griMz Posted June 15, 2009 Author Report Share Posted June 15, 2009 droši uzprasīšu korišiem un uzrakstīšu pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 neoficiāli serveris griežas, bet tur vēl ir a lot of work... ņemot vērā, ka potenciālie spēlētaji būs nonstīmeri, ir jāsaved šādas tādas lietas kārtībā ar statistiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Manuprāt tiesības sākt izdalīt vajadzētu tad, kad būs jau pilnībā gatavs serveris. Par ātru vel prasīt k-ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Piekrītu par tiesībām, ka vēl par ātru, kā arī nevajadzētu sākt vēl neko vākt, ja vēl nekas nav līdz galam pabeigts. Btw fake foršs abloms, tu atkal ar savu pārgudrību pasteidzies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts