Jump to content
GIGN Forum

Iesakiet Kaadu Restoraanu


LAVRx
 Share

Recommended Posts

Sveicinaati!

Varbuut kaads var ieteikt kaadu normaalu restoraanu riigaa, kur vareetu aiziet ar gjimeni paeest pec izlaiduma, galvenais lai buutu palielaaks galds lai visi var pie viena saseesties.

Esmu dzirdeejis, ka @ Lido treshajaa staavaa ir restoraans, bet pats nesu bijis un neesu paarliecinaats vai es kaut ko neesmu sajaucis... Takaa ja ir gaads bijis un var kaut ko par to pastaastiit, tad luudzu... :thumbsup:

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Man baigi patīk Čarlstons.

Dzīvā mūzika daudzreiz, var uzzvanīt, uzzināt vai tavā vakarā būs.

Galdi tur četrvietīgi, bet domājams, ka nav problēmu sabīdīt.

Uzzvani, painteresējies.

Link to comment
Share on other sites

O ja toch es pa charlstonu biju pavisam aizmirsis, kaut kad sen atpakalj tur peedeejo reizi biju. Veel kaut kaa to Lido restoraanu gribaas notesteet. Ganjau 6dien tur buus pilns, jaameegjina zvaniit :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

http://www.carpediem.lv/?pg=15

Kaut ko stulbāku ir grūti ieteikt. Es tur esmu "ēdis pusdienas". Paņēmu pa 16 ls lafiorentinu, un man atnesa kotleti uz salātlapām bez piedevām. Pēc tam pa 5 ls paņēmu tiramisu saldajā. Aizbraucu mājās un bija jāsāk meklēt kaut kas ēdams. Fabrikas restorāns der tikai darba pasākumiem, ja firma maksā. Privātiem pasākumiem tur nav ko meklēt, ja vien neesi glamurnijs čalis, kas vizinās ar M6.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...