LAVRx Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 (edited) Sveicinaati! Varbuut kaads var ieteikt kaadu normaalu restoraanu riigaa, kur vareetu aiziet ar gjimeni paeest pec izlaiduma, galvenais lai buutu palielaaks galds lai visi var pie viena saseesties. Esmu dzirdeejis, ka @ Lido treshajaa staavaa ir restoraans, bet pats nesu bijis un neesu paarliecinaats vai es kaut ko neesmu sajaucis... Takaa ja ir gaads bijis un var kaut ko par to pastaastiit, tad luudzu... Edited June 11, 2009 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 (edited) ķīpsalā ir tas ģipsu fabrikas restorāns baigi zolīdais un labais. http://www.carpediem.lv/?pg=15 Edited June 11, 2009 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 B-bārs @ doma laukums. http://www.bbars.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Man baigi patīk Čarlstons. Dzīvā mūzika daudzreiz, var uzzvanīt, uzzināt vai tavā vakarā būs. Galdi tur četrvietīgi, bet domājams, ka nav problēmu sabīdīt. Uzzvani, painteresējies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 pff, jūs nezinat populārāko restorānu? MCDONALDS? , bet ja nopietni, tad droši ej uz LIDO trešo stāvu, vari mēģināt arī rezervēt vietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 11, 2009 Author Report Share Posted June 11, 2009 O ja toch es pa charlstonu biju pavisam aizmirsis, kaut kad sen atpakalj tur peedeejo reizi biju. Veel kaut kaa to Lido restoraanu gribaas notesteet. Ganjau 6dien tur buus pilns, jaameegjina zvaniit Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 http://www.carpediem.lv/?pg=15 Kaut ko stulbāku ir grūti ieteikt. Es tur esmu "ēdis pusdienas". Paņēmu pa 16 ls lafiorentinu, un man atnesa kotleti uz salātlapām bez piedevām. Pēc tam pa 5 ls paņēmu tiramisu saldajā. Aizbraucu mājās un bija jāsāk meklēt kaut kas ēdams. Fabrikas restorāns der tikai darba pasākumiem, ja firma maksā. Privātiem pasākumiem tur nav ko meklēt, ja vien neesi glamurnijs čalis, kas vizinās ar M6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Piramīda (@ Reval Hotel Rīdzene). Viss vienmēr ir ahūni, bieži ir dzīvā mūzika Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 , bet ja nopietni, tad droši ej uz LIDO trešo stāvu, vari mēģināt arī rezervēt vietas Nē nopietni, maķīts ir okey! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Steiku haoss @ vecriga! vins ja nemaldos bija netalu no tiem arejiem sudiem (kip kur dziva muzika) 1x tur biju kkadus 2gadi atpakal, cenas tadas norm un procijas ari + bijam laikam 5diena or 6diena, bij dziva muzika, kkads bluuz or smt tiri jauks kafuuzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 (edited) "Vīnoga" pārdaugavā. nekadas dzivas muzikas tur nav, bet ir loti omuligi edit ak, jaa, tur paika ir vnk dieviga Edited June 11, 2009 by Hugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now