Jump to content
GIGN Forum

User Profiles

tencion
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda,es mēģinu uztaisīt sev citu profilu datoram,bet kad paņemy Create New Account,es ierakstu nosaukumu,kad man jaizvēlas kas būšu Computer Administrator vai Limited,es varu uzivēlēties tikai Computer Administrator,nu leikas kas tad tu Computer Administrator ir labāk nekā Limited,bet lieta tāda ka man jau ir Viens Computer Administrar,ja es uztaisīšu vēlvienu,tad tas profils kurā es sēžu pazudīs,man jau tā ir bijis,vai nav kaut kādas iespējas ka manu esošo Profilu uzlikt uz Welcome Screen,nu kad ieslēdz pc kad jauzklikšķina uz viņu,jo pirms tam man tā bija,bet tagad nezkāpēc kad Datoriķis pārinstalēja pc viņš neuzlika to. Please Help :ermm:

post-14507-1244440289_thumb.jpg

Edited by tencion

Windows iebūvēto administrator kontu nerāda welcome screen, ja uztaisa vēl vienu. Kaut kur group policy vai kaut kādos citos slēptajos iestatījumos varēja norādīt, lai rāda arī šo iebūvēto kontu.

Uztaisot vēlvienu kontu ar pilnām tiesībām šis iebūvētais nekur nepazudīs, tikai welcome screen to nerādīs.

Bet man vajag lai rāda,jo gribu uztiasīt sev atsevišķu profilu,bet to defulto atstāt sencim un māsai,kā lai to izdara?

EDIT: Uztaisīju jaunu account,paņēmu to Computer Administrator,jo neko citu nevarēju paņemt,bet kā lai piemēram es tagad to jauno accountu izdzēšu no defultā Administratora?

Edited by tencion

Nē sēžu visu laiku defultā akauntā,jaunaa neesmu pat iegājis.

EDIT: KR4 Es uztaisīju jauno profilu iegāju jaunajā,bet no defultā paņēmu Log Off,tad nu man viņš nerādās ne Welcome Screenā,ne User Acountos,ko man tagad darīt?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...