Jump to content
GIGN Forum

Eziic Miglā


Recommended Posts

Labvakar!

Beidzot esmu salabojis garumzīmes, kuras cash^onkulis pēc mana superdatora reinstalla nebija uzskatījis par vajadzīgu man pievienot. Tā vai citādi, esmu viņam parādā vienu burgeru dienu, bet ne par to ir šis stāsts.

Mazliet par sevi - esmu pieklājīgs, 20 gadus jauns jaunietis, šobrīd aktīvi cenšos studēt Trulībā uzņēmējdarbības vadības fakultātē un līdztekus tam izbaudu skaistos jaunības gadus. Patīk hokejs, vairāk gan kā alus likvidētājam, bet arī tā ir vērā ņemama profesija. Līdztekus tam cenšos aktīvi strādāt vienā foršā, ar kristietību saistītā lapā kā saita administrators un esmu oficiālais PEDOWAGEN vadītājs un pilntiesīgs īpašnieks.

Kā jau lielākā daļa to ir pamanījuši [vai arī nē], esmu adminējis gignā. Varbūt neesmu bijis labākais admins no visiem un man nav ūberdaudz uzliktu banu kā Zloyam, tomēr savas privilēģijas centos izmantot godam. Laika gaitā esmu saņēmis divas pamatotas sūdzības par nepatiesiem baniem, esmu paspējis atvadīties no xk pakas par ūberslapu un esmu šo paku ieguvis atpakaļ pēc ilgām un garām diskusijām, jo bez viņas adminēt ir patiešām samērā pagrūti.

Viss bija forši līdz brīdim, kad notika mazais PEDOWAGEN ceļojums uz Liepāju, kā rezultātā es un mans niks tika apgraizīts līdz nullei. Nevēlos šobrīd nevienu vainot [pat ne spiegu - delfīnu, kurš viennozīmīgi ir pelnījis daļu atbildības], tikai gribu atvainoties ikvienam, kurš todien tika iesaistīts ūberslapu uzbrukumā. Tāpat atvainojos tiem, kuri tika no mana nika izkickoti vai izbanoti uz noteiktu brīdi no servera bez pamatota iemesla, atvainojos par izteicieniem pirms votes baltajā čatā [2=ban] un visām pārējām tās dienas dumībām.

Ko es vēlos iegūt savā īpašumā - būtu jau ļoti skaisti, ja es varētu dabūt atpakaļ visu savu admin paku, bet ļoti labi apzinos, ka visticamāk šis posts tiks aizslēgts no samuraja rokas un ar to arī viss beigsies. Ja tomēr samurajs būs pārāk aizņemts ar cūku medīšanu un šo topiku izskatīs kāds cits, vēlos iegūt atpakaļ kaut pašu minimumu - xb, xvotemap un imunitāti pret baniem. Imunitāti dēļ tā, ka man patstāvīgi tiek iedalīta banota IP dēļ mana superīgā MDSL interneta un xb, xvotemap - domāju, ka komentārus nevajag. Protams, arī foršā xk paka nenāktu par ļaunu, jo bez tādas komandas kā xrock pidiņiem, kuri 2 minūtes no vietas skraida apkārt savai bāzei un nesaprot kas notiek ir grūti adminēt, bet tas lai paliek jūsu ziņā.

Ko varu piebilst no savas kā spēlētāja puses - nekas nemainās. Principā spēlēju no 4dienas līdz 7dienai, kad man ir pieejams normāls dators, kurā CS fps daudzums ir pielīdzināms skaitlim 99. Spēlēju pa dienām, kad atkopjos pēc nedēļas nogales svinībām, spēlēju naktīs, kad pārējie admini aizgājuši meklēt mazās meitenes [vairāk gan attiecināms uz cash^, bet domāju, ka viņš tāds nav viens], pilnībā atbalstu ne-def kartes, uz kurām labprāt tieku votes, mēdzu daudz muldēt pa mikrofonu, kaut gan pēdējā laikā cenšos to darīt tad, kad esmu miris, lai netraucētu pārējiem spēlētājiem fragot un mēdzu spēlēt ar nazi, par ko liecina mani stati, kuros pa 500 nospēlētajām stundām ir salasīti jau virs 2000 nažfragu. Tas gan vairāk skaidrojams ar to, ka mani spēlēšanas apstākļi sastāv no aizvēsturiskas klaviatūras, peles no Maximas, kura iegādāta vēl ne-krīzes laikos par nepilniem 3 latiem un palikņa, kurš sen pazaudējis savu auduma virskārtu, tomēr, ņemot vērā senu Dedlija teikumu 'ja beigsi māžoties ar nazi, došu rec', un to, ka man Bauskas gigntusā viņu ieraugot pirmajā momentā sametās nedaudz bail, mēdzu arī pašaudīties kā parasts ikdienas CS spēlētājs.

Tas arī principā viss, veiksmīgu jums nedēļas nogali, klausot Pinkija ieteikumam atkal esmu atsācis lietot alu, jo alus deficīts manā organismā tik tiešām strādā negatīvā virzienā. Pīs. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Ezi es tekshu anti!!! Jo personiigi es vairs nespeleeju cs un jau tanii pasaakumaa ko tu mineeji (kur tu ieraudziiji darudiigo deadly :D ) es apsveeru ideju atteikties no ban tiesiibaam lai vareetu pubaa normaali uzshaut! Takaa es vairs cs nespeeleeju man nav jaatsakaas no taam pravaam (tomeer ja rokas nav smagas varat briivi njemt nost :) )

Nu luuk es uzskatu, ka tu esi taads briivdomaataajs kursh var skraidiit ar savu nazi bez pravaam! Mani patieshaam neinteresee, kaads spoks liepaajas pasaakumaa sachakareja tavu acc, bet tas bija tikai uz labu! Es nesaku, ka tu nebanoji utt..., bet tev prosta pravas nepiestaav!

visaa visumaa ANTIrecekljainamasaardzeltenuunvioletunokraasufoonaa!

:thumbsup:

aaa ezi, ja tu rakstiisi tik garus topikus neviens vinjus liidz galam nelasiis... es savu domu padirsu peec 3 rindkopas (varbuut tas attaisnojams ar 5dienas vakaru, bet...)

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...