Dievs. Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 (edited) Ja kāds vel nezin šodien ir Zemes diena. Un pa TV7 varēja noskatīties dokumentālo filmu "Home". Kurš redzēja? Man jau loti patika, dotu 10/9. Un ja kāds zin kur viņu var netā nopumpēt iemet iekšā ,jo gribu ari uz kompisa lai stav. Edited June 5, 2009 by Dievs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Youtube var skatīties par brīvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 (edited) Un kur mana rakstitaja ir redzams ka nav par brivu ! Par TV7 ir jamaksa? No kuriem laikiem? P.S Man nav kabel televizijas. Youtube links uz filmu : http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU...re=channel_page Edited June 5, 2009 by Dievs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 http://youtubeloader.com/link.php?link=htt...h?v=jqxENMKaeCU ņem un velc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 (edited) http://youtubeloader.com/link.php?link=htt...h?v=jqxENMKaeCU ņem un velc Youtube video kvalitate iesuka. Tomer gribetos kvalitativu bildi. Edited June 5, 2009 by Dievs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Tāda tīri interesanta tā filmiņa bija, iesaku tiem, kas neredzēja. Un nē youtube tomēr neder. Tāpat kā dziesmām, arī video no turines ir diezgan pavirša kvalitāte. Būtu jauki ja varētu dabūt DVD vai vismaz ripiku no torrenta kāda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 Galvenais ka nebija vis viena liela putra bet gan detalizeta un saprotama doma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Viss būtu daudz saprotamāks ja filma būtu bijusi orģinālvalodā nevis pavirsu skanētu latviešu tulka nodzertā balss, bet nu visu jau nevar gribēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 (edited) Emm... youtubē filma ir ielikta HD un ir iespēja nokačāt mp4 kas būs vislabākaja kvalitāte. Gribi ņem, ja ne brauc d..... Edited June 5, 2009 by k34ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Ta stulba filma kur dirsa par udeni un "globalaja problemam". Tuksha dirshana. Uzmest paris nukes indieshiem un nebus vairs tadas stulbas filmas jataisa. Cilveks ir dabas kronis un paraka radiba un mums ir visas tiesibas darit ar zemi ko un ka mes velamies - tada ir daba. BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Tākā "This video is not available in your country or domain" esmu jau ceļā Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Himalaju nokušana, starp citu, arī varētu veiksmīgi atrisināt indiešu un ķīniešu problēmu. Tā kā dedziniet riepas un elpojiet strauji! Vislabākais šajās ūdeņainajās filmās par ūdeni ir tas, ka nekas nekad netiek runāts par problēmas risinājumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Man personīgi, filma likās baigais fufels. Tur nepateica pilnīgi neko jaunu. Tik pat labi es labāk būtu tās bildītes redzējis savā datora ekrānā, nevis veltījis 1,30h tai filmai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 BEefs Visam risinaajums ir draudziiba braal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now