Jump to content
GIGN Forum

Kā Ieriebt Kaimiņiem?


Kiwix
 Share

Recommended Posts

nopludini griestus.

ja kaimiņiem, kas dzīvo virs tava naidnieka, ir mājdzīvnieks, akvārijs, mazs bērns, vari pieteikties par pieskatītāju un barotāju, kad viņi ir prom. vērā jāņem grīdas segums dzīvoklī, lai ūdens paspētu iesūkties pirms kaimiņu atgriešanās. ja beigās pleķus griestos sazīmēs ar tevi, vaino pilošo tvaika savācēju vai mēness fāzes tajā laikposmā.

Link to comment
Share on other sites

1) Aizbāz durvju slēdzenes! (+)

2) Katru dienu pie viņu durvīm noliec vietējo kaķu/suņu izkārnījumus

3) Sazīmē viņu durvis ar flakoniņu (krāsas), tikai lai tevi neuzrauj!

4) Nopērc škidro slāpekli un aizsaldē šiem ūdensvadu! (+)

5) Zodz viņiem pastu (++)

Pasts ir vislabākais, ja tie mērgļi vēl nav tik advancēti un visu nedara caur i-netu!

Viņiem taču nāks rēķini u.t.t, visu to sūdu vari sataisīt, gan jau paši pēc tam kauks, ka nav apmaksāti rēķini!

Vai arī vienkārši piegāni pastkastīti, jo diezvai šie nesīs sūdainu rēķinu kvīti maksāt!

+ Vēl vari atslēgt telefonu un citus pričendāļus, vienkārši pārkniebjot vadus :)

Uj uj, sapis pie reizes arī elektrību!

Link to comment
Share on other sites

Kā jau kefīrs teica, es arī agrāk kaimiņiem zagu rēķinus no pasta. Man kaut kā vienmēr sanāca būt mājās laikā, kad piegādā pastu. Tā nu es ātri uzdarbojos. Atnāk brīdinājums - to arī savācu. Tā viņiem kādus divus vai trīs mēnešus čakarēju prātu, tad viņi laikam pārgāja uz rēķina saņemšanu netā vai gāja noskaidrot visu uz attiecīgo iestādi.

Link to comment
Share on other sites

labi tomēr, ka es dzīvoju privātmājā :)

par tēmu. manuprāt vienmēr ir bijis noteikums, ka nedrīkst trokšņot skaļāk par 20 db pēc 23.00, tāpēc, vari trokšņot ;) pameklē pa netu noteikumus, kas jāievēro, lai netraucētu kaimiņiem.

par pastkastītes izzagšanu - tas nav pārāk smuki...

vienkārši, klausies skaļu mūziku, kad atbrauc viņa izsauktie menti, tad iebāz viņiem sejā tos noteikumus un turpini klausīties muzonu. ja tas kaimiņš kko piepišas, tad iegrūd viņam sejā to - kamēr viņš smēķēs uz balkona, tikmēr tu klausīsies skaļu muzonu ;) galvenais pasaki to tad, kad poliči stāv blakus ;)

atceries to, ka tad, kad klausās skaļu muzonu, obligāti jāmācās hardstyle (c-walks) lmfao

YO, jūs c-walkeri XD

Link to comment
Share on other sites

noteikums, ka ir speciāli jāmēra decibeli, un, kad tad varēja vienmēr bāzt sejā policistiem, ka šiem aparāti nav, lai nomērītu un tādēļ nevar sodīt, vairs nav spēkā, tagad ir jauni likumi, ka pietiek tikai ar kaimiņu sūdzību un policijas apstiprināju, kad šie ierodas, ka ir skaļa mūzika un var likt sodu. kā arī tas attiecās arī pa dienas gaišo pusi, tas ir, pirms vienpadsmitiem vakarā. un sodi tik tiešām ir pretīgi lieli, tā ka iesaku būt uzmanīgam, ja ir šādi pretīgi kaimiņi. un sodi ir izcili pretīgi lieli, ja dzīvoklis ir kā ķīla kredītam, tad tas skaitās oficiāli bankas īpašums un sods ir tādēļ ar pamatīgi lielāks sodiņš kā jau pienākās juridiskai personai.

Link to comment
Share on other sites

Vēl labāka ideja - sapērcies plaukšķenes un uztaisi no vairākām vienai garāku to striķi. Tad iedirs maisiņā, iespraud plaukšķeni sūdā, aizdedzini striķi un iemet pa logu. Imagine the look on their faces.

Link to comment
Share on other sites

Nevajag, neko tādu uuberlielu taisīt, ja nē uzraus vēl beigās, taisi to pašu triku ar sēriņu slēdzenē, tas ir vairāk uz sīko pusi, tādēļ neturēs aizdomās tevi. k34upa ieteikums ir lielisks un tur nevajag nemaz daudz plaukšķeņu, bet tādu vienu pastiprāku spridzeklīti un skats būtu labs ( ir darīts pa ziemu ārā), bet šaubos vai kādam būtu iekšas to iemest dzīvoklī un tevi arī pieķertu viegli.

Link to comment
Share on other sites

paparasi, lai kāds no taviem draugiem, kuru nav tas kaimiņš redzējis, aiziet pie viņa durvīm, sāk dauzīties. tad kad atver, tad lai saka, ka lai pasauc Jāni (tas tāds piemērs. jāizdomā tāds vārds, lai nesakrīt ar tā kaimiņa vārdu vai tajā dzīvoklī dzīvojošo vārdiem.) tad lai sāk nodirst to jāni un pēc tam aiziet. šitā izdarīt vairākas reizes. ;)

edīte: izdari ar viņu tā pat, kā ar bertrupu! :D

Edited by aar4ijs
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...