lvstriker Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) Man ir taada probleema,man ir servers ar ultimate warcraft 3 next generation un nevaru saprast kapeec man nejiet savexp kad izeju no servera un ieeju ... Es vel mekleeju visos failos,bet tikai atradu sito - Es ceru kad tur arii ir pareizi un arii ir jautaajums kur paliek visi tie ieseifotie xp no speleetaajiem? Edited June 4, 2009 by lvstriker Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Ja tev ir webserveris tad tev jaizveido datubāze ar nosaukumu piem. war3 un ieksh MySql settings jaievada webservera parole un datubāzes nosaukums. Un iekš datubāzes saglabāsies exp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Trīs vārdi P0K3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) 1. lieto localhost ip vietā 2. Default user root 3. Webservera paroli ievadi 4. Uztaisi db kur glabāsies exp lietas - piemēram war3 un setingos norādi war3 db , datubāzi izveidot ir pavisam viegli , ej uz /../../MySQL/data mapi un izveido tur jaunu folderi ar nosaukumu war3 5. Cik atceros ja tev ir diski , gan webserverim gan cs'am jāatrods uz viena diska, varbūt ķļūdos. 6. palaid serveri un ja izveidojas jauni logi viss kartībā -- aizmirsu vēl pateikt save tipe izvēlies mysql vai sql... Edited June 4, 2009 by tipa elvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 1. lieto localhost ip vietā 2. Default user root 3. Webservera paroli ievadi 4. Uztaisi db kur glabāsies exp lietas - piemēram war3 un setingos norādi war3 db , datubāzi izveidot ir pavisam viegli , ej uz /../../MySQL/data mapi un izveido tur jaunu folderi ar nosaukumu war3 5. Cik atceros ja tev ir diski , gan webserverim gan cs'am jāatrods uz viena diska, varbūt ķļūdos. 6. palaid serveri un ja izveidojas jauni logi viss kartībā -- aizmirsu vēl pateikt save tipe izvēlies mysql vai sql... Labāk man liekas uztaisi pamācību nekā lieki posto nevajadzīgi .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 kurš te lieki posto ? , es cilvēkam izskaidroju kas un kā jāraksta Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvstriker Posted June 6, 2009 Author Report Share Posted June 6, 2009 tagad man ir jauna probleema...kad es ieeju serverii un izeju nu apmeeram man ir 20.lvl tad ieseifojas tikai kad ieeju paraadas taspats un mysql iet u.t.t. tikai nezinu kaa ielaadeet status Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now