Jump to content
GIGN Forum

Vajag Palidzibu Ar Cs 1.6 Serveri

Recommended Posts

Man ir taada probleema,man ir servers ar ultimate warcraft 3 next generation un nevaru saprast kapeec man nejiet savexp kad izeju no servera un ieeju :( ...

Es vel mekleeju visos failos,bet tikai atradu sito -

himrodz9i8hqt4sw7fxs.jpg

Es ceru kad tur arii ir pareizi un arii ir jautaajums kur paliek visi tie ieseifotie xp no speleetaajiem?

Edited by lvstriker

1. lieto localhost ip vietā

2. Default user root

3. Webservera paroli ievadi

4. Uztaisi db kur glabāsies exp lietas - piemēram war3 un setingos norādi war3 db , datubāzi izveidot ir pavisam viegli , ej uz /../../MySQL/data mapi un izveido tur jaunu folderi ar nosaukumu war3

5. Cik atceros ja tev ir diski , gan webserverim gan cs'am jāatrods uz viena diska, varbūt ķļūdos.

6. palaid serveri un ja izveidojas jauni logi viss kartībā :)

-- aizmirsu vēl pateikt save tipe izvēlies mysql vai sql...

Edited by tipa elvis

1. lieto localhost ip vietā

2. Default user root

3. Webservera paroli ievadi

4. Uztaisi db kur glabāsies exp lietas - piemēram war3 un setingos norādi war3 db , datubāzi izveidot ir pavisam viegli , ej uz /../../MySQL/data mapi un izveido tur jaunu folderi ar nosaukumu war3

5. Cik atceros ja tev ir diski , gan webserverim gan cs'am jāatrods uz viena diska, varbūt ķļūdos.

6. palaid serveri un ja izveidojas jauni logi viss kartībā :)

-- aizmirsu vēl pateikt save tipe izvēlies mysql vai sql...

Labāk man liekas uztaisi pamācību nekā lieki posto nevajadzīgi :thumbsup: ..

tagad man ir jauna probleema...kad es ieeju serverii un izeju nu apmeeram man ir 20.lvl tad ieseifojas tikai kad ieeju paraadas taspats un mysql iet u.t.t. tikai nezinu kaa ielaadeet status :(:unsure:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...