aar4ijs Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) Vajag portatīvo. displeju pēc iespējas lielāku (derētu 17"), vāku sarkanā krāsā, pēc iespējas labāku. dažās adresītēs paskatījos, bet neko jēdzīgu neatradu. Tikai NE apple, vēlams dell. iesakiet EDĪTS: cena nav svarīga Edited June 2, 2009 by aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Nafig, vot nafig tik dārgu portatīvo. Gribi geimot uz tā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 tādu varen jaudīgu. nu bet ja jau nauda pietiek ... nu par geimošanu nezinu.. nu tādu, lai ir jaudīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) Davai es tev atradīšu jaudīgu portatīvo - iedod 1000ls, es tev pat piegādāšu mājās. Edited June 2, 2009 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 (edited) :D:D nē. es gribu pirkt veikalā nu vai vismaz interntā. jau 2 iepostojuši un vēl nav neviena piedāvājuma kur meklēt? a nav kkāda adrese, kur pats var piemeklēt sastāvdaļas kompim? Edited June 2, 2009 by aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Atceries, ka jaudīgums =/= stabilitāte tik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Wtf?! Tev visi mājās? 1. Jēdzīgi portatīvie ir arī zem 1000Ls. 2. Priekš kam tev jaudīgs kompis? Spēlēm, progām, garākam metamajam? (šis laikam bija lieks jautājums..) 3. Portatīvos parasti neliek kopā pa daļām, bet pērk gatavus. Nē, tev tagad nav 30 cm loceklis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 ??? a kp nevar nopirkt jaudīgu kopi? nu labi, cenu jau arī var pamainīt. tātad, edits - vajag jaudīgu kompi, cena nav svarīga... kompim displeju pēc iespējas lielāku (derētu 17"), vāku sarkanā krāsā, pēc iespējas labāku. Tikai NE apple, vēlams dell labāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) Tu pasaki, kam tev to kompi vajag, jo tikai tad var k-ko ieteikt. " 'Cause My Crystal Ball Ain't So Crystal Clear" Edited June 2, 2009 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) http://eoz.lv/showthread.php?t=11587 Pārdevējs uzticams. Pats esmu pircis no viņa. Edited June 2, 2009 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 kompi vajag, lai internetā ieietu un tas viss. da labi, arī kkādām spēlītēm pa laikam, nu tādu, lai neiegļučītu pie kkādas no jaunajām spēlēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 kartejais auns kas gribeja izcelties... P.S. Pa teemai runajot, www.ibuypower.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 noderēs, lai pastaipītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 HyperBoy, te taču viss ir skaidrs. Krāniņš maziņš, vecāku naudas maks liels aar4ij, ja es tev atradīšu kompi, tu man nopirksi video karti? Man neko krutu nevajag, pietiks ar lietotu 8600GT (~25Ls). EDIT: Tad jau sanāk, ka par krāniņu nekļūdījos. PWNT! (lai gan es tāpat nekļūdījos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 cash - par to vecāku lielo naudas maku tu galīgi nošāvi greizi. un par to vāku runājot - tiešām vajadzētu sarkanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
preteklis Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) pizgjets piepisaas. nahuj jaacenshas atrunaat pirkt, kjipa ja tu nevari atlajauties, piemeram, cash, 1000ls kompi, tad domaa, ka neviens nevar, ne? un jasak nodirst? ja nevari neko ietekt, tad staavi ratos, nevis nodirs, atrunaa un vel prasi padarokus kaa chigans par palidzeshanu. njem acer ferrari nav jaudigi, korpuss ir sarkanigs, bet jaudigs baigi nav, bet internetam jau nevaig labaku sai salidzini.lv Edited June 2, 2009 by preteklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 tnx, var tl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Atnāk tīnis uz forumu, nobļaujās, ka viņam vajag uuber kompi virs 1000Ls, tāpat prikola pēc. Padomā pats pēc kā tas izklausās. Būtu vismaz normāli paprasījis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts