~ jeyna ~ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Piecēlos no rīta ar aizkritušu ausi. Gribu tikt no tā vaļā. Palīdziet! Laikam jāpiebilst, ka ir diezgan augsta temperatūra, nelietojams kakls un +/- normālas iesnas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 mizo pie ārsta, moš vēl kaut kāds vidusauss iekaisums or something. serious shit, tādu vajag fiksi ārstēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Aha, bungādiņas plīsumu noraut ir ļoti viegli, un tas pat nav sāpīgs process... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Tā kā jūs neskataties apmaksātā raidlaika raidījumus Latvijas Televīzijā, tad es, kā kāislīgs to cienītājs, varu pastāstīt par tur dzirdēto, ka ausu aizkrišanai bieži vien ir saistība ar kādu nebūt sekrētu ražojošu dziedzeru darbību organismā, kas agri vai vēlu rada sekas ar vispārējo veselību, ja šī sekrētu lieta netiek safiksēta. Tā kā mudīgi pie lora. Ā, tas laikam nebija Latvijas Televīzijā, bet gan žurnālā Zintnieks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) Sencim, kad aizkrita auss - 20ls par vizīti, 7ls par skalošanu. Edited June 2, 2009 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 Hmm, biju pie lora kādu laiku atpakaļ, kad bija līdzīga juška. Skaloju mājās ar sālsūdeni un nedēļas laikā strutas bija ārā. Tikko biju izbraucis ar riteni līdz Stockmann un atpakaļ, tipa kaut kur pusceļā pazuda tā sajūta ausī. Ja vakarā atkal parādīsies kas līdzīgs, būs jāpaskalo un rīt pie lora. Paldies, pagaidām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1tex Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Man bija kaut kas līdzīgs. Pirmais bija auss, tad pazuda garšas sajūta, pēc tam oža kjip iesnas, klepus un daudzi citi bet mazi simptomi. Aizgāju pie ārsta un šis teica, ka mana imūnsistēma ir galīgā pakaļā,nu gandrīz vispār nav un tāpēc man tie mazie virusi salipa klāt. Nu tā nu es dabūju kādu mēnesi gulēt mājas un rīt visādas tabletes Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Zinu, man pašam kkad bija baigi sen aizkritusi auss - un tā ilgi. Tad aizgāju pie daktera un izrādās, ka ausī vnk tur kkur ellē dirsā ir tas ausu sērs. Sanāk, ka vajag biežāk tīrīt ausis Kaut gan dažiem tas tā vnk ir, ka ne tur izdalās tā hujņa vai kas. Tjip tīri vai netīri, bet krājās ša vai tā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) minOrity, ausī sev iešāvi ar rotaļlietu pistoli, ko atradi uz palodzes, aiz garlaicības? EDIT: Cipruss, un tagad pasaki kapēc ne? Jūs jau neievērojat to, ka viņš ar saviem draudziņiem iepriekšējos topikos normāli ņirdza par manīm un maniem izteicieniem, tad kādēļ, lai es nevarētu par viņu tagad? Jā un tavs posts tik ļoti bija vajadzīgs Edited June 2, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Nu man jau ir bijušas 2 reizes tadas kad aizkrit aus. Gāju pie ārsta un abas reizes skaloja ar lielo šprici sajuutas nav nepatikamas vairak patikamas Ta lieta saucas korķi jo kad tīra ausis ar tiem kocinjiem tad iisteniba tu vairak sabaksti visu ieksha neka dabon ārāa Taka tagad es tikai mazgaju ausis nelietoju tos suda kocinjus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 ha-ha, +1 wL.Media beidzot tas ОMФ cieр!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exp.twice Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Prosta pamegini uz saniem pasist galvu... vai ari sasprindzini bungaadinjas... man tas parasti palidz, ja nesanak, tad ir kaut kas nopietnaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ta lieta saucas korķi jo kad tīra ausis ar tiem kocinjiem tad iisteniba tu vairak sabaksti visu ieksha neka dabon ārāa Taka tagad es tikai mazgaju ausis nelietoju tos suda kocinjus. Vot tieši tā... Tikai man gan nepatika tā sajūta, kad tev ūdeni laiž smadzenēs:D vai ari sasprindzini bungaadinjas... Bļa es no sākuma izlasīju "saspridzini bungādiņas" Bet šā vai tā... Kā var sasprindzināt? WTF? Un vēl padauzīt galvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
exp.twice Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Bļa es no sākuma izlasīju "saspridzini bungādiņas" Bet šā vai tā... Kā var sasprindzināt? WTF? Un vēl padauzīt galvu Nuu... to ta nevar uzraxtit vienkarshi ! Tas ir taads prikols... Padauzit ari nee... tas bija pasist galvu uz saniem, pareizak uz leju, lai auss atlec valjaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) Da nē... es atceros kā man bija viens variants kā dabūt atkal vaļā ausi. Tjip ar pirkstu atrodi savas sabojātās auss ļipiņu. Tad bīdi savu pirkstu augstāk uz acu pusi līdz sajūtu tādu cietāgu figņu. Attēlā kā "Tragus". Tieši zem "Tragus" kārtīgi pieskareis, lai jūt un tad vnk pabīdi pirkstu uz leju no "Tragus" uz savas mutes pusi Edited June 2, 2009 by jaaniskal Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 Pirmkārt, sveicieni fanbojiem. Runājot par manu nabaga ausi, tā atkrišana ilga kādu pusstundu, moš stundu. Pazvanīju ģimenes ārstei, nosauca zāles, ko pilināt šņukurā. Tagad trīs dienas jāizbauda kaifpilnā deguna skalošana ar sālsūdeni. Ja tas nelīdz - pie lora. Interesanti, ka tagad šķiet, ka otra auss aizkritusi, meh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 jaaniskal, paldies. Katrā ziņā pamēģināšu, laigan, man šķiet, ka ja man ir sakrājušās strutas, tad ar spaidīšanu vien nebūs līdzēts. Bet paldies, tiešām, noteikti nomēģināšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) Pieliec ledu aiz sāpošās auss. Pāries pēc 5-10 min uz nebūšau, šito izprovēju, ka man sāpēja, palīdz 100%! Edited June 2, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ā, nu ja strutas tad moš nelīdzēs... Man tas līdzēja, kad bija korķis vai vnk aizkrita Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 kā vispār ausī ir iespējams dabūt strutas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Nu ja iekaist :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 Tur ir iekaisums. Tikai iespējams strutas. Tuvākajās dienās redzēs kā būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Strutas tās toč nebus, nemiiz! Man ari bija pamatigas iesnas un tad ari aizlikas ausis ciet. Vainojams bij tik korķis. Aaand ta skalošana nav nemaz tik traka... man patiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Manai sievietei arii pirms kada laika shada problema bija...Vispirms jaizarstee ir punkji ar visadiem pilieniem un smeriiteem un ausee jasmeree ar Borspirtu,kas lai gana ir uz recepti tikai Skaloshana ir diezgan pretiga,tev iebaazh draati aizkjer air degunkaula un tad tada sajuta ka kaut ko izlauzh...Un tad shnjauc n-tos litrus punkju laukaa...Vopshem situacija nav patikama un ja ielaizh tad ir zhopnjiks...Ar gjimenes arsta izraxtu 5Ls apmeklejums pie Lora izmaxaa....Sievele apmeram 4reiz gaja un pec tam bija pa skaisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 GooD Men neparspile par punkju sukšanu... Tas man ari ir bijis... iepilina tīru, siltu uudeni no špriciites iebāz deguna trubu un tev visu laiku jasaka ku kuu, ku kuuu lai veidotos vakums. Process nav no patikamajiem bet nav ari tik traki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now