Baek Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Varbut kads var ieteikt ko palasit , paskatities , lai varetu pagatavoties vestures eksamenam 12 klasei ( centralizetais ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathangel00 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Šaubos ,ak daudz ko iemacisies ,jo tas viss ir jau kopsh 5 klases Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 man ar bet 12 klases eksis nezinu ko lai dara man vispar zbisa skola vienu dienu konsultacijas un talak doma pats ka nolikt vinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Iezubrī visu grāmatu un būs ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 man vispar zbisa skola vienu dienu konsultacijas un talak doma pats ka nolikt vinju tev tika doti 12 gari gadi, lai mācītos, nevis lai tagad skolu vainotu. Got it dickhead? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 (edited) ''Latvijas un pasaules vēsture'' Notikumi Hronoloģija, vēsturiskas personas, jēdzieni. Zvaigzne ABC. Grāmata maza, parocīga un maksā kādi 3 Ls. Edited June 1, 2009 by g2b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now