Jump to content
GIGN Forum

Olaines Mehaniska Un Tehnoloģijas Koledža

desina
 Share

Recommended Posts

Kads kaut ko zina pa šo skolu ? Kads limenis, cilveki , skolotāji ? Vispār kada ir pati Olaine ? Doma ir iet uz šo skolu bet uz 2 kursu! AAAA nu ja jautajums velviens ja es vidusskola esmu pabeidzis 10. klases, tad mani paņems šini skola 2 kursa nevis 1 kursa .. negribu gadu zaudet , draugs itka nedaudz zin pa šo skolu un saka ka mani paņems 2 kursa , bet kaut ka neticas !

Pieņemsim ka tevi pieņems otrajā kursā. Problēma varētu būt ka tur ir arī tehniksie priekšmeti, un droši vien 1.kursā šis tas ticis iemācīts, tev tā lieta būtu sveša. Par pašu skolu neko nezinu, bet ja reiz ir mehāniskā un tehniskā koledža tad tehniskie priekšmeti droši vien ka būs bijuši 1.kursā :)

Edited by 0.7lb

man liekas, ka tehnikumos/koledžās uz 2. 3. kursu neņem, jāsāk no 1. kursa, kā jau 0.7lb teica, pat, ja tu tiktu tu ātri vien izlidotu, ja nezinātu vielas, ko māca 1. kursos, un atsevišķi ar tevi neviens skolotājs par brīvu nestrādās.

Tā kā, vai nu paliec vidusskolā vai sāc no 1. kursa.

P.S. patīesībā es te iespammoju tikai tāpēc, lai jūs redzētu manu kruto jauno avataru un parakstu.

nu nez vai, vismaz RVT 1. kursa programmētājiem māca molekulārfiziku, ko māca 11. klasē un kā arī organisko ķīmiju un matemātiku, ko māca 11. klasē, nerunājot par visām datorloģikām un citiem profesijas priekšmetiem, ko tur māca. Nu varbūt, ka viņa izvēlētajā profesijā nebūs nekas tik ļoti sarežģits, bet tāpat es domāju, ka 2. kursā nepaņems.

tici man, tanī skolā var tikt pat nodročīti bezsmadzeņu radījumi :) Līmenis (mācību ziņā) es domāju tur ir ciešams, bet nu pārsvarā tur mācās urļiki :thumbsup:

edit: m3rsy, žēl, ka Gerrards kausu šogad neturēja :muahaha:

MAN. UTD :whistling:

edit2: Manchester United - The EPL Champions 2009, winners of the League (Carling) Cup 2009 & FIFA Club World Champions 2009 :dohhh:

m2rsy fakti acīs kož :)

Adik, http://baltgames.lv/v2/video/watch/120170/?

m3rsy: pff un? ok p.g. rudens - 3:0 sausais. so what? vienreiz united, vienreiz l'pool. tas nemaina rokas, kuras tur EPL kausu :)

Adik, te tu gan esi iekāpis dziļā sūdā. ķipa tu esi tāds IRON MAN? muhahaha. nekomentēšu katru epizodi, bet kamoon, komanda zaudē, ir liels pārdzīvojums, ne visi var būt kā tu. komanda vinnē, ir prieks, tu jau noteikti bez emocijām to izrādi! ir savainojums, ir iespējamība, ka nespēsi pilnvērtīgi palīdzēt komandai, ir sarūgtinājums, bet tu jau esi tāds vecis ka emocijas neizrādi.

Edited by clo?

:) Līmenis (mācību ziņā) es domāju tur ir ciešams, bet nu pārsvarā tur mācās urļiki :thumbsup:

edit: m3rsy, žēl, ka Gerrards kausu šogad neturēja :muahaha:

MAN. UTD :whistling:

Un žēl, ka arī Ronaldo kausu šogad neturēja, nekas paveiksies citreiz.

P.S. atvainojos par poustu, kas ir nepatēmu, bet es nevarēju noturēties...

clo2 - in ur dreams.

clo? - http://www.youtube.com/watch?v=iz_x4Qj_3_c...feature=related

clo - šogad Man UTD, nākamgad Liverpool, aiznākamgad Liverpool, aiziaznākamgad Man UTD, tad atkal Liverpool... :)

Edited by m3rsy

tak obligaati jabut kadam kontakttalrunim..

uzzvani un uzzini

clo - http://www.youtube.com/watch?v=CA-gKLoUtCM...feature=related

clo - par ballaka video. par ieklushanu cl finala spele pret barcelonu bija 5 parkaapumi soda laukuma un es gribeetu redzet tavu reakciju kad ballaks sitot trapa barcas aizsargam pa roku! un pie rezultata 1:1 (3min liidz speles beigam!)

Edited by Adik

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...