ModeratO Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Kr4 ja kāds zina informāciju lietderīgu par šo cilvēku lūdzu rakstat man! Es zinu ka viņš dzīvo rīga paslaik tas arī viss. Man ļoti vajag šo cilvēku uzzināt help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 (edited) Ko viņš tev nodarijis? Edited May 26, 2009 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 26, 2009 Author Report Share Posted May 26, 2009 Viņš mani apkrāpa pārdodot Tf2 _cs1.6 un css pa 3LS .Kr4 es gribēju nopirkt veselu paku spēļu nu un tākā viss sarunāts nu domāju ticams chalis.Man sms.wos.lv bija jāpasūta wcg serveris un jāiedod viņam kods nu es uzraktu pirmo reizi nepareizi, lai redzētu kā viņš reaģēs. :/ Nu tad viņš pateica ka nejiet un tad es pateicu lai uzraxta user name laies pārbaudītu vai vispār tāds accaunt eksistē! nu un eksistēja.Ok,uzrakstu viņam pareizi kodu nu un viņš uzraxta paroli un diemžēl kā par vilšanos nejiet ! Un vnk vēlos vinam atriebties . Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 (edited) Pa 3 LS? WTF, tas tač nav normāli... Edited May 26, 2009 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 gign detektīvi mostaties!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 (edited) Es esmu redzējis to čali dzīvē, kabans riktīgs, neiesaku līst ar saviem 15-16 (vai cik tev tur ir) gadiem pie viņa, izrubīs ar vienu sitienu, īsts mafiozi, bariga...nepaveicās tev čalīt, tavā vietā nemaz netaisītu šadu topiku, ja nu vēl ieraudzīs, uzraks tevi un ar dievu čalīt. EDIT: Jā Liztikz, dēļ 3latiem tagad te taisīt Latvian Gang wars? Tā būs mācība tev moderat0, ja kaut ko pērc tad no veikala... Edited May 26, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 zēns ar sapni... *********** Group: Dabas brīnumi Posts: 1,139 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 domā moderatO baru nevar pasaukt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redhot Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Tak ar galvu domā, ne jau Moderato tagad ies pie viņa un sitīs viņu! Ir tak simtiem dažādu veidu kā citādi atriebties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 (edited) Nosauc lūdzu vismaz trīs.. p.s. samuray Edited May 26, 2009 by CHILLSIDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 izpist viņa veceni, izpist viņa māti, izpist viņa vēl kaut ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 samuray, pēdējie divi P.S. Ja tev patiešām nav ko darīt, tad http://www.netsafe.lv/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Btw 3ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Doma, ka tas otrs pec tam nepasauks lielaku baru vai nepanjems vinja veceni un visu parejo pie reizes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 bljeee man pa 3ls sanak 2x4pakas vai 3x 2l Apiniishi,taa kaa nenjirgaajies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 LOL 3ls kur tu vari buut tik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Ja zin kur dzivo, tad atriebties ir loti vienkarshi! Sitas prikols VISS labak izdodas tad, ja cilvekam dzivoklim ir divas durvis. Parastas un dzels! Pa nakti jaaiziet ciemos un parastajam koka durvim atslegas cauruma jasabazh serkocinji sazikeleti ar superlimi. Kad cilveks no rita ies uz darbu, vins pamanis, ka ardurvis ir sacakaretas, tapec tas neaizslegs, bet palausies tikai uz iekshdurvim (viss drizak). Kad vins aiziet uz darbu, tad salej dzels durvim atslegas ieksa epoksida svekjus. Noteikti uz durvim piespraud zimiti ar noradi, kam tu atiebies, jo savadak vina vecaki/draugi var nesaprast majienu un nesodit vinu psihologiski. SITAS btw bija tikai pirmais variants. Tad vel ir otrais, kura tu ar draugiem rakstat zajavu policija, ka vins jums (tev) ir draudejis ar pistoli un atnemis naudu, Tikai jasaskano, lai vinam nebutu alibi... Ja tu esi sikais, vari zajavau rakstit par seksualu uzmaksanos vai izvarosanu! TAs ir riktigi ljauni. Protams - vins uzzinas, kurs ir vins draudzins!| Tad vel ir vecais labais super veids ! Uzzini vina vecaku telefona numuru (ja ta ir kartiga gimene) un paludzu, lai tavs tetis vai mamma (ja vins ir histerike) piezvana vina vecakiem un lai jau pec tam vecaki kaunina savu parauguso delu! Vari veco stulbo triku ar zvanisanu nakti no dazadiem numuriem! tas ir labu labais! UNN tas nebut nav viss!! Piedevam - parliecinies, vai vins nav wl.media draugs, jo wl baigi ashi metas tevi no vina atvairit. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 27, 2009 Author Report Share Posted May 27, 2009 Beef Owned! Es viņu netaisos sist kaut kad bandu riktīgu varu salasīt!! ES domāju atrast vina identitāti un teikt. Es zinu kas tu esi dod steam vai būs sūdi ar krāpniecības un apkarašanas dienastu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Inokentijs Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Nesit bet izmanto beef'a ieteikumus tie točna ir labu labie Link to comment Share on other sites More sharing options...
peek_peek! Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 njaa - beefam tadi padomi, pa parrekties var bez ieksam Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Visi, kas raksta 'nejiet', ir pelnījuši būt apkrāpti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 a ko dos tie epoksīda sveķi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Shito topicu droshi var likt macho foruma lasiishanas paliidziibas topikaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Epoksida sveki 30 minusu laika parvertisies cieta plastmasa un durvis vinsh valja vairs nedabus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Atstāj kārtīgu sūdu uz lieveņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts