Pinky Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Jau paaris dienas rukaaju s3.lv. pirmo reizi speeleeju ar germaanjiem. diezgan labi iet pie sirds. vismaz, pagaidaam, vieglaak speeleejas nekaa ar romieshiem vai galliem. redzees, kaa buus taalaak. ir kaads, kurhs veel rukaa ?! vnk Travian sadalja taada nomirusi izskataas. ne1 vairs nepatiika, a !? p.s. esmu aliansee FFH Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Parstāju spēlēt, jo aizņem parāk daudz laika(parāk daudz), ja vien tu domā, ka travian aizņem maz laika, tad tu esi ferma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted May 26, 2009 Author Report Share Posted May 26, 2009 nee, es neesmu ferma. kameer es esmu pie pc, man vienmeer travians ir valjaa. tomeer var arii normaali speeleet, ieejot tikai paaris reizes dienaa. vienmeer pastaav iespeeja speeleet duaalo acc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 tā tu tikai sākumā domā Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 travians ir elles izdzimtenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 es pabeigšu s1 un tad skatiisies kas taalaak veersies valjaa , ja gribi buut kruts ar ģermāniem tad reāli visu laiku jāfermu un jābūt ļoti aktīvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Tikko arī pieregojos s3 serverī, bet esmu arī s1. Vnk s3 serveris ir svaigs un tur cerams nav tādi krāni kā s1. Tagad paņēmu gallus. Tie ir ātri Bet ģermāni bija lēti un viņiem ir bonuss, 2/3 var tava paslēptuve paglabāt tikai Kaut gan skatos, ka nepareiza izvēle. Vajadzēja romiešus vai tos pašus ģermāņu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted May 27, 2009 Author Report Share Posted May 27, 2009 Tedij, nelecies te, ja ? redzees, kaa notikumi risinaasies naakotnee. pagaidaam es +/- reidoju visus, kas ir man apkaart + ir veel patsani no manas alianses tur. r&r, mazliet vairaak pozitiivu emociju, luudzu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 sagribējās uzrakstīt kā man patlaban iet. beidzās pēdējais servers taisni uz jaunogadu, tur mūs pēdējā minūtē mūsu "sabiedrotie" backstabboja, viņiem bija jau lvl 100 WW uzlikts uz rindas un tad šie pēkšņi apmainīja alliansi, nu, pofig, par to, tāpat bija sajūta, ka vinnējām, jo visi viņus pēc tam tā nolika forumos pamatīgi nu enivei, gribēju beigt spēlēt, bet tad mani pierunāja uzspēlēt vēl mazliet, mans līders gribēja to pašu allianci taisīt atkal jaunajā serverī, bija grūti atteikties sāku ar gaulu, sapratu, ka tas nav priekš manis tad pievienojos viena drauga accountam, teutonim. it kā viss normāli iet, dabūjām 150% 15c capitālu samērā tālu prom, bet še ku reku, viens cits čalis no blakus kvadranta izdomājis samērā tuvu nosettloties, karoč, mēs ar šito runājām kopā iznest vienu citu mūsu jauno kaimiņu, viņš sarunāa defensu tam ciemam, ko mēs gribējām "nest abi kopā" ārā un es papisu visu savu armiju, tad šis protams, ka uzbruka manam kapitālam, gribēja šito iznest, mazliet panīcināja, dabūju reinforcementus nositu visus un šis atbūvē savu armiju, un atkal tas pats, tā vēl divas reizes pēc kārtas, tagad bija tāda liela pauze, pa kuru laiku es paspēju ļoti labi atgūties, biju nokatots nost tikai līdz diviem ciemiem, biju ātri atguvies un bija jau septiņi ciemi īsā sprīdī, tīri okej armija bija, labi reidojās, bet nu šekureku, šis bija uzzsimmojis monstrozu armiju un pagājušonedēļ manu capitālu iznesa ārā, capitals pazuda kopā ar visu manu pārējo armiju un arī visi pārējie seši ciemi, kas man apkārt bija arī tika pilnīgi iznīcināti. vismaz tagad ir patīkami, ka nav neviens accounts jāuztur, nav reidi jāsūta etc, vēl tik sēžu ar vecajiem draugiem leadership'a čatā un par alliansi mazliet parūpējos, tas vismaz ir ļoti interesanti un tik daudz laika neaizņem. vēl tik mani mēģina tik daudzi pierunāt sev kā duālu, bet centīšos būt stiprs. katrā gadījumā - šī ir ļauna, ļauna spēle! aizņem pārāk daudz laika, es teiktu, ka tā ir interesantākā spēle, ko es jebkad mūžā esmu spēlējis, bet viņa aizņem laiku arī tā kā neviena cita. visticemākais manu stāstu kā man gājis reti kāds saprata, bet nu varu pateikt, ka bija interesanti ā un serveris s1.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Pinky, redzēsim, cik patīkami būs nofermot visas fermas jau vien pie 3h TURP gājiena. Un vēl tālāk. Ieklausies cilvēkos, labāk nesāc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 3h turp gājiens nav nekas, es pēdējā serverī reidoju visas fermas ar axemaņiem līdz pat 8 stundām ar tournament square lvl 20 nu karoč, es visu kvadrantu bezmazvai fermoju, labi tur nebija tik daudz fermas palikušas pāri, jo bija jau endgame, bet tiešām trīs stundas ir nekas, ir pat labi, ja fermo tālāk, ir ilgāk jāgaida, līdz armija ir mājās un atkal jāpārsūta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 nu enivei, gribēju beigt spēlēt, bet tad mani pierunāja uzspēlēt vēl mazliet, mans līders gribēja to pašu allianci taisīt atkal jaunajā serverī, bija grūti atteikties sāku ar gaulu, sapratu, ka tas nav priekš manis tad pievienojos viena drauga accountam, teutonim. it kā viss normāli iet, dabūjām 150% 15c capitālu samērā tālu prom, bet še ku reku, viens cits čalis no blakus kvadranta izdomājis samērā tuvu nosettloties, karoč, mēs ar šito runājām kopā iznest vienu citu mūsu jauno kaimiņu, viņš sarunāa defensu tam ciemam, ko mēs gribējām "nest abi kopā" ārā un es papisu visu savu armiju, tad šis protams, ka uzbruka manam kapitālam, gribēja šito iznest, mazliet panīcināja, dabūju reinforcementus nositu visus un šis atbūvē savu armiju, un atkal tas pats, tā vēl divas reizes pēc kārtas, tagad bija tāda liela pauze, pa kuru laiku es paspēju ļoti labi atgūties, biju nokatots nost tikai līdz diviem ciemiem, biju ātri atguvies un bija jau septiņi ciemi īsā sprīdī, tīri okej armija bija, labi reidojās, bet nu šekureku, šis bija uzzsimmojis monstrozu armiju un pagājušonedēļ manu capitālu iznesa ārā, capitals pazuda kopā ar visu manu pārējo armiju un arī visi pārējie seši ciemi, kas man apkārt bija arī tika pilnīgi iznīcināti. vismaz tagad ir patīkami, ka nav neviens accounts jāuztur, nav reidi jāsūta etc, vēl tik sēžu ar vecajiem draugiem leadership'a čatā un par alliansi mazliet parūpējos, tas vismaz ir ļoti interesanti un tik daudz laika neaizņem. vēl tik mani mēģina tik daudzi pierunāt sev kā duālu, bet centīšos būt stiprs. katrā gadījumā - šī ir ļauna, ļauna spēle! aizņem pārāk daudz laika, es teiktu, ka tā ir interesantākā spēle, ko es jebkad mūžā esmu spēlējis, bet viņa aizņem laiku arī tā kā neviena cita. visticemākais manu stāstu kā man gājis reti kāds saprata, bet nu varu pateikt, ka bija interesanti ā un serveris s1.com Kā es tevi saprotu. Biju kategoriski sev pateicis, nekāda traviana vairs un dual arī un viens no vecās alliances man piedāvāja dual. Es vispār pat nepadomāju pa atbildi nē, bet vēlak sāku nožēlot, bet beigu beigas pateicu, ka man nav īsti laika. Kā es katru rītu cēlos no uztraukuma, ka neessu apzagts vai katapultēts un kad tev iet spams uz visiem ciemiem vienā sekundē, tad vispār sajūta ir "ČAU", nekad nezin, uz kuru būs īsts vai fake. Galvenais ignorēt visus pm un neatbildēt uz pretinieka ziņām vissmaz 24-48h. Karo4i, spēle ir evil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinsd Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Biju kategoriski sev pateicis, nekāda traviana vairs un dual arī un viens no vecās alliances man piedāvāja dual. Es vispār pat nepadomāju pa atbildi nē, bet vēlak sāku nožēlot, bet beigu beigas pateicu, ka man nav īsti laika. Kā es katru rītu cēlos no uztraukuma, ka neessu apzagts vai katapultēts un kad tev iet spams uz visiem ciemiem vienā sekundē, tad vispār sajūta ir "ČAU", nekad nezin, uz kuru būs īsts vai fake. Galvenais ignorēt visus pm un neatbildēt uz pretinieka ziņām vissmaz 24-48h. Karo4i, spēle ir evil. da nu skamy nav tik traki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted May 27, 2009 Author Report Share Posted May 27, 2009 r&r, piekriitu, ka Travians ir #1 speele. nekaa forshaaka un aizraujoshaaka nav. cs ir fufelis saliidzinot ar Travianu ! runaajot par s3.lv, taa kaa severis ir saacies pirms ~2 nedeeljaam, par fermaan nav ko uztraukties. jauni acc kaa seenes peec lietus man apkaart rodas. gjermaanji rox ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 vēl es gribēju piebilst, ka visinteresantākais šīs spēles aspekts tomēr ir palīdzēt allianses vadīšanā. piedalīties un piedzīvot tās mahinācijas, kas tur notiek ir vien tā vērts. tādu daudzumu viltības, melošanas, krāpšanas, backstabbinga, slēptu vienošanās un kompleksus plānus Jūs vēl nekur agrāk nebūsiet redzējuši. pēc tā tu tiešām sāc kļūt par pesimistu un saskati sazvērestību visu, ir labi kaut ko tādu piedzīvot spēlē, nevis īstajā dzīvē protams, es nenoliegšu ka pats spēles process arī ir ļoti interesants, itsevišķi sākums, kur tev ir jānodrošina dominance savā apgabalā, kur ietilpst jaukas lietas, kā counteri, cerības atrastu klubiņus mājās un kas vēl tik nē. kā arī vēlāk uzbrukumus organizēt un tajos piedalīties arī ir ļoti interesanti, bet tomēr tas nestāv klāt allianšu mahinācijām Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 (-55| -43) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 tu esi pilniigaa popaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 (edited) Vēl turpinu s2.travian.lv, turos pie augšgala. Praktiski visa šī spēle darbojas tīri uz psiholoģiju, veiksmi un prātu. P.S. Latviešu MH vispār ir noobi, citos serveros jau sen būtu banu dabūjis P.S.S. 12 ciemi, 15c jau pie 15k off unitu, ģermānis, neviens man neuzbrūk Edited May 31, 2009 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 12 ciemi un tikai 15k off? tu esi tāds simmers Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Manuprāt jamam tikai iekš 15c 15'000 unitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 nu, protams, kur gan citur lai šim tie uniti būtu, ja viņam citos ciemos ir vēl citi off uniti, tad viņš kaut ko laiž dēlī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 lol, apnika , 2 dienā jau sākā uzbrukt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Pārējie ir tīri support ciemu + defs, tikko papisu visu offu, tā kā ir jautri Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinsd Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 , 2 dienā jau sākā uzbrukt... diez par ko tas liecina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayak- Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Nesen sāku spēlēt s3 serverī. Man brālēns s1 serverī ir pašlaik 7. vietā laikam, pirmstam bija 1. vietā. viņš man visu izskaidroja par travian.lv un mani ieintersēja, tagad sāku spēlēt pats. mans niks ir Zoliidais. Pašam pagaidām ir 2ciemi, un esmu alliansē SPQRA. Pinky, esmu tevi redzējis šad tad kkur. + FFH ļoti laba allianse. Turies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now