0.7lb Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Ir tada problēma ka csdm parādijies atkal viens čalītis ko nevar nobanot. Spēlē ar niku uuberleets, ip 217.24.74.204 Čalis brutāli spēlē ar aimu, nobanoju bet pēc 10sec šis jau atpakaļ. Pašam nav iespējams paspēlēt vispār, visu laiku šis jābano. 10 sec paiet un šis jau atkal back. Vai vispār ir iespējams ko darīt šādā situacijā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 laikam jau isti nee. kaut kads dinamiskais ip laikaim etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 (edited) Izkicko,tad tak uz 5min automatiski ir bans.. Jeb ariii slayo visu laiku ,uzbindo poogu :)Gan jau apniks vinjam...es neesmu meigjinajis vai arii IP var slayot Pameigjini Edited May 25, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Gudrs tu neesi, ko dos kiks, ja viņš pēc katras izraidīšanas no servera nomaina ip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 CHILL, nēsi tak tik bargs uzreiz... tas var arī būt gļuks un tādā gadījumā kicks derēs, bet vispār es viņus nekikoju, es slayoyu, paši velkas prom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted May 25, 2009 Author Report Share Posted May 25, 2009 (edited) Eh, man nav xkick, kad rakstiju pieteikumu aizmirsu pieminēt kick Man ir tikai adminčats un bans. Slayot arī nevarēšu Edited May 25, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 xnick... nomaini uz gign, un loti iespejams ka vins neiebrauks ka nick nomainits un nesapratiks kapec netiek serverii atpakalj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 (edited) Nelec augstāk par savu d1rsu...Un sēdi labāk savās biksēs.. 0,7lb nu tad uzraxti pieteikumu un papras lai piemet slay un kick... ah jaa Kanada vinjam nav xnick pakete,jo taa naak kopaa ar slap/slay paketi Taa kaa vajag tev UPDATE prasiit Edited May 25, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Nu ko te var piebilst. nulle septītais, nu pajautā pēc mazo paku, proti, slayu un pats izklaidējies serverī slajojot vai slapojot viņu Tici man, viņam apniks. Tādi čalīši bija, ir un būs. Mainīsies tikai attieksme. Tāpēc īsti nesaprotu kāpēc iekarst uz šitādu sūdu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Bla nu naxuj tev taa jaasaka??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Šādā situācijā jau neko vairāk par Kick/slay/slap nevar izdarīt, lai čīterim apniktu spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 nedaudz pārcentās chillside Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Jaa, shitais chalis bija serveri , ari kad es speleju, uzbindoju uz pogas xrock un aidaa - peec kadam 5 min apnika man, bet pec 10 vinjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts