Jump to content
GIGN Forum

Access Uz Csdm.gign.lv


Recommended Posts

Sveiki!

Admins, kas mani varētu ieteikt nav, jo, manuprāt, tas ir pilnīgs bulšits, jo serverī praktiski neuzturās neviens admins, vismaz es neesmu bieži ievērojis kādu adminu darbībā. Vienīgais, kurš ir manīts serverī ir kruzka, bet viņš mani noteikti nerekomendēs, jo ir sanācis viņam uzbraukt virsū par viņa spēles stilu. Serverī ļoti bieži valda pilnīgs haoss tieši adminu trūkuma dēļ.

Kāpēc man vajadzētu access ? Man tas nav vajadzīgs, bet, ja jūs gribat, lai serverī uzturētos tauta nevis aiztītos prom, kad serverī ierodas čīteri, tad piedāvāju jums sniegt savu palīdzību. Dot tiesības man vai nē ir jūsu ziņā. Es noteikti nebrīnīšos un nepārdzīvošu, ja kāds no augšpuses uzreiz aizslēgs topiku noteikumu neievērošanas dēļ.

Tātad nedaudz par sevu iekš cs, par real life īsti neredzu jēgas stāstīt...

Nick : FUZZy.mp3

Nick @ irc.lv : Fuzzy-

CS pieredze : pats uzskatu, ka nedaudz vairāk par gadu, bet ja skaita gadus, kad skraidīju pa tizliem mod serveriem, tad vairāk par 3 gadiem, laikam. Esmu adminējis tikai netgames cs serveros, kur biju globālais admins un ieviesu kārtību gan csdm serverī, gan citos. Kādu laiciņu pabiju arī SH servera main admins. Tagad spēlēju tikai csdm un cw... Čīterus gan jau pratīšu atpazīt...

Nevarētu teikt, ka es esmu savaldīgs, jo dažreiz sanāk uzrakstīt čatā kādu skarbāku vārdiņu, kad ir izkretinējis kāds čīteris vai pilnīgs āmurs, bet kuram gan negadās ?

Kas vēl ?

Cik saprotu, jums te ir nicku regošanas sistēma, bet savu nick neesmu pieregojis, jo īsti mani nepiš tas, ka kāds spēlētu ar manu nick...

Kādas komandas man būtu nepieciešamas ?

xban

xkick

xgag

Tās ir svarīgākās komandas ar, kuru palīdzību var gandrīz pilnvērtīgi serverī uzturēt kārtību.

Tas laikam arī ir viss, ko par šajā pieteikumā vēlējos pateikt...

Ā, gandrīz aizmirsu, man ir 17 gadi, vasaras beigu pusē paliek 18...

Link to comment
Share on other sites

Un cik adminu jums ir, kuriem ir vairāk par tām pašām 32 h ?

Vēl pie tam šis nav vienīgais csdm serveris, kurā uzturos, jo vienkārši nav izturams, ka kāds kretīns skrien ar speed hack, aim, wh ...

Edited by Fuzzy-
Link to comment
Share on other sites

Cik redzu statos, tad vidēji dienā serverī pavadi ap 1h, tas ir stipri par maz.

Jā, jā zinu, sāksi stāstīt ka nespēlē vairāk jo traucē čīteri.

Bet tomēr online time`s par mazu.

Link to comment
Share on other sites

Paldies Maukuri :)

0.7lb nu sorry, man ir skola, draugi utt. Cik tad man dienā ir jānospēlē ? :pizdiblee: Jautājums ir retorisks <_< Tūlīt jau būs vasara, kad, iespējams, vairāk sanāks pavadīt laika pie pc un līdz ar to arī pie csdm.

Link to comment
Share on other sites

Uz kā, tad tev liks to acc, ja tev nebūs regots niks? šodien skatījos kā tu spēlē, šaut māki tas gan, un ja nav serverī adminu iekšā, tu vari viņus noreportēt forumā, tas vismaz celtu tavas iespējas iegūt acc, un vēl tu vari reportē čīterus chat.118.lv(#gign), tur parasti ir kāds admins.. :meele:

p.s. Tu paskaties Main lapā, kur ir pārskats dzeltenā lodziņā, tur caur sms var reģistrēt niku ik pa mēnesim, domāju tu vari atļauties tos pāris santīmus mēnesī..

Edited by CHILLSIDE
Link to comment
Share on other sites

:blelohs:

Tie 10ls pa gadu tev nebūs kā ar cirvi nocirsti, bet gan mēnesī pa 77 santīmiem! Tikai pirmā maksa ir 2ls ar kaut ko.

Un tu laikam nesaproti, ka, ja nav regnika, tad vienkārši NAV uz kā uzlikt tās tiesības. Neviens tev nedāvinās regniku par tavu trīsdesmit divu stundu pavadīto laiku serverī, pie tam te izskanēja, ka tu esi viltvārdis.

Nostāja pret visu šo pasācienu tev arī nav tā pozitīvākā, tā kā, laikam būs vien jāiztiek bez tiesībām. My opinion :mellow:

Link to comment
Share on other sites

Kādas te vēl diskusijas var būt ar 32 h Last Seen 2009-05-21 22:41:29

First Seen 2008-10-01 13:44:45

Pieteikums ari ahujenijs prosto, ja nav kas rekomende ko tad raksti, varbut vajag tev iedot acc un vēl maksāt mēnešalgu? Ko teiksi? Cik tu mēnesī gribētu?

Link to comment
Share on other sites

Tieši tā, es arī nesaprotu. Kādas šeit vēl diskusijas ar 32 pavadītām stundā serverī 7 mēnešu laikā. lol.

p.s un vēl jo vairāk es nesaprotu tos adminus, kuri viņu rekomendē. Tikai tāpēc, ka pazīstams? Cik objektīvi...

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...