Jump to content
GIGN Forum

Eiroviziji 1st Place


jukka
 Share

Recommended Posts

vienkarshi nevareju iztureet un naacu te izkratiit sirdi. Visi droshi vien zin kas ir eirovizija un lielaka dalja zin kas ir uzvareetaajs , tas pegiks Alexander Rybak visi pazinjas baigi fano par to dziesmu sarakstot telefonos utt. nevareju saprast kas tur tik forsh . Peec pirmajaam skanjaam , tembriem un ritma vispar izklausijaas ka taa ir veca krievu dziesma. maajaas paskatiijos video ar vinu palasiiju komentus dazhadaas vietaas un man tapa skaidrs. vins uzvareja tikai delj sava skaistuma un sharma , dziesma tur vispar nekadu lomu nespeeleeja. paskatoties komentos redzam ka gandiz katrs uztraksta ka vins ir simpatisks. citats no jutubes (katrs otrais koments)

"awesome song. he is sooo cute."

"He's so HOT!! I just love him and his song!! I'm glad they have won!!"

"he is soo cute and you have rihgt. This IS drugs "

"he's so fuckin cute *_* "

(tie komenti kuros vel nav iekomentets cik vins ir smuks , vienkarshi vini ir aizmirsushi izdariitit)

nebiju skatijies eiroviziju , bet izraku paris dziesmas no eirovizijas kuras bija kudi labakas par to gaytale.

runajot ar draugiem ari visu laiku izskan cik smuks vins ir bet es to nepiefikseeju un neiedzilinajos , liidziigi kaa ar bundzinieku no zeltatalantiem. protams ja vins tev patik tu par vinu balso bet ka var nepatikt ja vins ir smuks sharmants utt. ble taads negodiigums besii. tapec man labak patik britans got talant kur saimons bez emocijam izsaka savas domas lai cik meitene butu smuka , ja vina nevar ta nevar.

bljedirst.

Link to comment
Share on other sites

Eirozīvijā kā vienmēr uzvarēja kautkāds lašpeks ar mirstamo dziesmu, tikai šoreiz dzīvākos ritmos. Pagājušogad Tima Milana kaucamais mēsls bija vispār zem katras kritikas. Eirovīzijas balsojumi pierāda cik tupi ir liela daļa tās iedzīvotāju.

Link to comment
Share on other sites

Nē, godīgi sakot biju par šo dziesmu, čalim nav ne vainas, tā nav viņa vaina, ka visiem viņš tā patīk. Es jau nevērtēju viņu pēc izskata, bet gan pēc dziesmas, dziesma patika, tāpēc balsoju par viņu! Kur problēma? Domā visi, kuri balsoja, balsoja tikai tāpēc, ka viņš ir skaists? Nē vecīt, šeit tu kļūdies. Vienmēr būs kāds, kuram nepatīk dziesma, tāpēc arī ir citi cilvēki ar savu viedokli, ar savu gaumi. Šeit visnotaļ lielu lomu spēlēja gaume!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...